Kouluikäisten kerhot

Forssan seurakunta järjestää vuosittain lukuisia kerhoja eri puolella Forssaa eri-ikäisille koululaisille. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat joka viikko, jollei toisin mainita. Kaikkiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaumisella parannetaan tiedon kulkua ja varmistetaan sopivat ryhmäkoot kerhoihin. Kerholaisilla on ajan kuluessa mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kerhoissa tehdään. Kerhoja ohjaavat koulutetut nuoret.

Kerhot aloittavat syyskuun alussa ja lopettavat toukokuun puolenvälin tienoilla. Kerhot ovat tauolla koulujen vapaapäivinä ja lomina, joulutauko alkaa jo ennen koulujen päättymistä.

Kerhot keväällä 2020

Kevää 2020 kerhokausi alkaa viikolla 4 (20.1. alkaen) ja päättyy toukokuussa viikolla 20 (11.5. alkavalla viikolla). Koulujen loma-aikoina kerhot ovat tauolla (hiihtoloma vk 9). Kevään kerhot ovat seuraavanlaiset:

KOKKIKERHO

Maanantaisin Vieristin kerhotiloissa (Nokantie 2) klo 17.00-18.30. Kokkikerhossa kokkaillaan yhdessä helppoja ruokia ja leivonnaisia.

PUUHAKERHO

Maanantaisin Klemelän ylätalolla (Syrjänharjuntie 12) klo 17.00-18.00. Puuhakerhossa saadaan puuhailla yhdessä leikkien, pelaillen, kokkaillen ja legoja rakennellen.

ASKARTELUKERHO

Tiistaisin seurakuntatalon nuorisotilassa (Kartanonkatu 16) klo 17.00-18.00. Askartelukerhossa pääset askartelemaan oman taitotasosi mukaan.

LIIKUNTAKERHO

Tiistaisin seurakuntatalon liikuntasalissa (Kartanonkatu 16) klo 17.00-18.00. Liikuntakerhossa pelataan ja liikutaan yhdessä kerholaisten toiveiden mukaan.

ELOKUVAKERHO

Tiistaisin seurakuntatalon nuorisotilassa (Kartanonkatu 16) klo 18.15-20.00. Kerhossa katsotaan yksi enintään kahden tunnin mittainen elokuva.

Kerhot ovat tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille. Menneestä poiketen kaikissa kerhoissa on ennakkoilmoittautuminen, joka aukeaa tästä

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA pe 17.1. klo 18.00

Askartelukerho

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!