Kouluikäisten kerhot

Forssan seurakunta järjestää vuosittain lukuisia kerhoja eri puolella Forssaa eri-ikäisille koululaisille. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat joka viikko, jollei toisin mainita. Kaikkiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaumisella parannetaan tiedon kulkua ja varmistetaan sopivat ryhmäkoot kerhoihin. Kerholaisilla on ajan kuluessa mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kerhoissa tehdään. Kerhoja ohjaavat koulutetut nuoret.

Kerhot aloittavat syyskuun alussa ja lopettavat toukokuun puolenvälin tienoilla. Kerhot ovat tauolla koulujen vapaapäivinä ja lomina, joulutauko alkaa jo ennen koulujen päättymistä.

Kouluikäisten kerhot syksyllä 2020 alkavat viikolla 37.

Alakouluikäisten kerhot:

Maanantaisin:

Puuhakerho 1.-6.-luokkalaisille Klemelän ylätalolla klo 17-18 (Syrjänharjuntie 12, keltainen talo)

Tiistaisin:

Kokkikerho 1.-6- luokkalaisille Klemelän ylätalolla klo 17-18.30 (Syrjänharjuntie 12, keltainen talo)

Elokuvakerho 1.-3.-luokkalaisille seurakuntatalon nuorisotilassa klo 17-19 (Kartanonkatu 16)

Keskiviikkoisin:

Improkerho 3.-6.-luokkalaisille seurakuntatalon nuorisotilassa klo 17-18 (Kartanonkatu 16) HUOM! Improkerho kokoontuu ensimmäisen kerran viikolla 38.

Torstaisin:

Liikuntakerho 1.-6.-luokkalaisille seurakuntatalon liikuntasalissa klo 16-17 (Kartanonkatu 16)

Alakouluikäisten kerhoihin ilmoittautuminen 3.9. klo 12 alkaen:

www.forssanseurakunta.fi/tapahtumat

Askartelukerho