Kouluikäisten kerhot

Forssan seurakunta järjestää vuosittain lukuisia kerhoja eri puolella Forssaa eri-ikäisille koululaisille. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat joka viikko, jollei toisin mainita. Kaikkiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaumisella parannetaan tiedon kulkua ja varmistetaan sopivat ryhmäkoot kerhoihin. Kerholaisilla on ajan kuluessa mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kerhoissa tehdään. Kerhoja ohjaavat koulutetut nuoret.

Kerhot aloittavat syyskuun alussa ja lopettavat toukokuun puolenvälin tienoilla. Kerhot ovat tauolla koulujen vapaapäivinä ja lomina, joulutauko alkaa jo ennen koulujen päättymistä.

Kouluikäisten kerhot kevään 2020 osalta on valitettavasti jouduttu perumaan. Jatketaan kerhoilua syksyllä!

Askartelukerho

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!