Uutta Forssan seurakunnan varhaiskasvatuksessa -Tarvitsetko pientä apua arkeen?

PikkuHelppi tarjoaa sinulle pientä apua tai hengähdyshetkeä arkeen.

Toiminta on maksutonta ja sitä on saatavissa 4 kertaa/perhe.

PikkuHelppi toimii perheen kotona, ulkona tai seurakuntatalolla.

PikkuHelppi tukee vanhemmuutta, antaa tukea arkeen ja auttaa pienen avun tarpeessa.

PikkuHelppi toimii koko Forssan seurakunnan alueella.

PikkuHelpistä lisätietoja antaa Heidi Heikkinen, varhaiskasvatuksen ohjaaja 050 347 8923

Seurakunnassamme toimii päiväkerhoja, perhekerhoja, perheiden askarteluiltoja sekä muskari.

Perhekerhot, perheiden askarteluilta ja perhemuskari  Lisätietoja löydät kohdasta "Päivä- ja perhekerhot" ja "Muut kerhot ja ryhmät" sekä somesta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Johanna Sjöblom 050 551 4931 tai Elina Malkamäki, p. 050 366 2920.

Järjestämme myös erilaista leiritoimintaa sekä leiripäiviä lapsille ja perheille, eri vuoden aikoina. Leirit toteutetaan pääasiassa seurakunnan omassa leirikeskus Klemelässä, Forssan keskustan tuntumassa.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on edistää kristillistä kasvatusta ja toteuttaa kasvatuskumppanuutta yhdessä perheiden, yhteistyökumppaneiden ja seurakunnan varhaiskasvattajien välillä.

Tiedustelut: Johanna Sjöblom 050 551 4931 tai johanna.sjoblom@evl.fi,  Elina Malkamäki, p. 050-3662920 tai elina.malkamaki@evl.fi

Seuraa meitä somessa, jotta saat ajakohtaista tietoa toiminnasta ja muutoksista:

File:Facebook icon 2013.svg - Wikimedia Commons Forssan seurakunnan varhaiskasvatus

File:Instagram-Icon.png - Wikimedia Commons Forssansrk_varhaiskasvatus

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

vs Lapsityöntekijä
30100 FORSSA