Värikäs kuvio. Facebook: Forssan seurakunnan varhaiskasvatus
Instagram: Forssansrk_varhaiskasvatus

Perhekerhot, perheiden askarteluilta ja perhemuskari jatkuvat syksyllä. Lisätietoja löytyy toiminnan alkaessa, valikosta kohdasta "Päivä- ja perhekerhot" ja "Muut kerhot ja ryhmät" sekä somesta.

Tiedustelut: Elina Malkamäki, p. 050-3662920 tai elina.malkamaki@evl.fi ja Johanna Sjöblom 050 551 4931 tai johanna.sjoblom@evl.fi

Syksyllä 2022 kerhot jatkuvat, tiedot päivittyvät myöhemmin.

Seuraa meitä somessa, jotta saat ajakohtaista tietoa toiminnasta ja muutoksista:

File:Facebook icon 2013.svg - Wikimedia Commons Forssan seurakunnan varhaiskasvatus

File:Instagram-Icon.png - Wikimedia Commons Forssansrk_varhaiskasvatus

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

vs Lapsityöntekijä
30100 FORSSA