Lapsi-ja perhetyö

Seurakuntamme varhaiskasvatus haluaa olla tukemassa lapsiperheitä kristillisessä kasvatustyössä.
Lapsia kutsutaan osallistumaan päiväkerhoryhmiin ja avoimiin perhekerhoihin vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Teemme laadukasta yhteistyötä myös kaupungin päivähoidon kanssa vierailemalla päiväkotiryhmissä säännöllisesti.  Erilaiset koko perhettä kokoavat tapahtumat ja leirit kutsuvat eri-ikäisiä lapsia ja aikuisia yhteen oppimaan toinen toisiltaan.
Kirkkovuoden juhlat ja perinteet siirtyvät aikuisilta kasvaville lapsille kerho-ohjelmien ja muiden tapahtumien kautta. Arvostamme suomalaista kristillistä perinnettä ja haluamme olla tukemassa perheen arkea ja juhlaa.

LAPSIPERHEIDEN POSTITUSLISTA

Tästä klikkaamalla pääset liittymään postituslistallemme!

Tiedotteet sisältävät tietoa lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, leireistä, perhemessuista yms.

Mikäli et enää halua saada postia, niin ilmoita siitä kasvatuksen työntekijöille. Yhteystiedot löydät näiltä sivuilta.

Varhaiskasvatuksenohjaaja

Lapsityöntekijä (virkavapaalla)
Lapsityöntekijä (virkavapaalla)
Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.