Lapsi-ja perhetyö

haluaa olla tukemassa kaikki lapsiperheitä kristillisessä kasvatustyössä.
Lapsia kutsutaan osallistumaan päiväkerhoryhmiin ja avoimiin päiväkerhoihin vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Teemme laadukasta yhteistyötä myös kaupungin päivähoidon kanssa vierailemalla päiväkotiryhmissä säännöllisesti.  Erilaiset koko perhettä kokoavat tapahtumat ja leirit kutsuvat eri-ikäisiä lapsia ja aikuisia yhteen oppimaan toinen toisiltaan.
Kirkkovuoden juhlat ja perinteet siirtyvät aikuisilta kasvaville lapsille kerho-ohjelmien ja muiden tapahtumien kautta. Arvostamme suomalaista kristillistä perinnettä ja haluamme olla tukemassa perheen arkea ja juhlaa.

Tule mukaan osallistumaan, mutta myös toimimaan, jos koet kutsua lähteä palvelemaan erilaisissa tehtävissä.

LAPSIPERHEIDEN POSTITUSLISTA TOIMINNASTA TIEDOTTAMISEEN

Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin voit kirjoittaa tietosi listalle.

Tiedotteet sisältävät pääasiassa tietoa lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, leireistä, perhemessuista yms.

Mikäli et enää halua saada postia, niin ilmoita siitä kasvatuksen työntekijöille. Yhteystiedot löydät näiltä sivuilta.

KESISKERHOT vuosina 2012-2014 syntyneille lapsille järjestetään viikoilla 23-25.

Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa klo 9-12 tai 13-16 riippuen kerhopaikkojen täyttymisestä

Kerhopaikat tulevat olemaan Kojon seurakuntatalo, Forssan seurakuntatalo ja Tölönkoti.

Ohjaajina toimivat Ella Saastamoinen ja Wilma Yli-Hakula.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. ja päättyy 13.5.

Tästä linkistä voit ilmoittautua

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Ilmoita lapsesi seurakunnan järjestämään päiväkerhoon. Toiminta on tarkoitettu tänä vuonna 3-5-vuotta täyttäville lapsille.

Ryhmät kokoontuvat joko kerran tai kahdesti viikossa. Kerhoryhmiä on suunnitteilla Forssan ja Koijärven seurakuntataloille sekä Tölönkodille.

Ilmoittaudu tästä!

Varhaiskasvatuksenohjaaja

Hei!

Minuun voi ottaa yhteyttä, jos haluaa tietoa lapsiperheille suunnatuista toiminnoista. Otan mielihyvin vastaan ideoita seurakuntalaisilta, jotta voimme yhdessä kehittää seurakunnan palveluita resurssien mukaan. Olen itse viiden lapsen isovanhempi. Minua kiinnostaa erityisesti luoda yhteyksiä lasten ja isovanhempien välille. Olen innokas sukankutoja ja minulla on intoa enemmän kuin osaamista kaikista näpertelyissä.

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.