HUOM! Perhekerhot toimivat tällä hetkellä koronan vuoksi pienissä ryhmissä, johon pitää ilmoittautua. Ota yhteyttä Johanna Sjöblomiin 050 551 4931.

Perhekerhot ovat  keskiviikkoisin Forssan seurakuntatalolla salissa klo 9.30 -11.00. (tältä vuodelta lopetettu ja alkaa seurakuntasalissa 13.1.2021). Joka kuun ensimmäisellä viikolla ollaan aina seurakuntatalon jumppasalissa, jonne pääsee talon oikealta sivulta lasiovesta.

Koijärven perhekerho Koijärven seurakuntatalolla on joka toinen perjantai, parittomilla viikoilla klo 9.30 - 11.00.

Tiedustelut: Johanna Sjöblom 050-5514931

Löydät lisätietoa (esim. poikkeuksista) alla kohdasta "Tapahtumia". Tervetuloa mukaan!

Tulethan toimintaan terveenä! Toimintaan ei saa osallistua, jos on hengitystienoireita. Pidetään myös hyvää huolta käsihygieniasta.

Ota yhteyttä

Johtava Diakoniatyöntekijä ja Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

 

 

 

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

vs Lapsityöntekijä
Kartanonkatu 16
30100 FORSSA