Perhekerhot ovat maanantaisin 7.9. alkaen Koijärvellä seurakuntatalolla klo 9.30 -11.00 (Jennin kerho) ja keskiviikkoisin 9.9. alkaen Forssan seurakuntatalolla klo 9.30 -11.00 (Johannan kerho). Löydät lisätietoa (esim. poikkeuksista) alla kohdasta "Tapahtumia". Tervetuloa mukaan!

 

HUOM! Tulethan toimintaan terveenä! Toimintaan ei saa osallistua, jos on hengitystienoireita. Pidetään myös hyvää huolta käsihygieniasta.

Ota yhteyttä

Johtava Diakoniatyöntekijä ja Varhaiskasvatuksenohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

 

 

 

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.