Raamattu- ja rukouspiirit

Ilosanomapiiri

"Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet." Jes 52:7

Ilosanomapiiri kokoontuu Pappilassa parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 18.30.

Luemme Uudesta Testamentista valitsemastamme aiheesta tekstin, yleensä ensin ääneen ja sitten hiljaa itseksemme. Keskustelemme aiheesta valmiiden kysymysten pohjalta.

Päätämme iltamme Herran siunaukseen. Lopetamme viimeistään kello 20.00.

Tervetuloa vanhat ja uudet!

T: Johanna ja Sari


Miesten Raamattupiiri

Kokoonnumme Pappilassa tiistaisin klo 18:30 parittomina viikkoina.  Meitä on joukko miehiä, joiden kanssa voi lukea Raamattua, kysellä ja kyseenalaistaa, yhdessä pohtien jakaa elämää. Piirillämme on kaksi periaatetta: ”kukaan ei saa ryhtyä opettamaan tai neuvomaan toista”, sekä ”kuunteleminen on tärkeämpää kuin puhuminen”. Tervetuloa mukaan.

 T. Aimo ja Kari

 

Perheraamis

Kokoontuu tiistaisin klo 17:30 Tölönkodilla, os. Rajakatu 11. Kysy lisää Isto Iipolalta p. 045-6706541  

Kiinnostaako sinua pohtia Raamatun tekstien sanomaa yhdessä muiden aikuisuuden kynnykselle yltäneiden kanssa? Haluatko hengähtää hetkeksi viikon aluksi ja pysähtyä sanan äärelle? Etsitkö piiriä, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin on? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Perheraamis raamattupiiri on juuri sopiva piiri sinulle.

Perheraamiksessa on mahdollisuus jakaa arjen kysymyksiä, iloja ja onnistumisia sekä ammentaa voimaa tulevan viikon haasteisiin. Piirissä luetaan Raamatusta yhtä kirjaa kerrallaan muutama luku viikossa.
Illan päätteeksi piirissä rukoillaan yhdessä juuri itselle tärkeiden asioiden puolesta. Jokaisella osanottajalla on mahdollisuus tuoda rukoukseen juuri ne aiheet, jotka ovat tällä hetkellä omalla sydämellä.
Lukemisen lisäksi piirissä on mahdollisuus nauttia kupposesta teetä sekä hyvästä seurasta.

Raamattupiiriin on tervetullut aivan jokainen itsensä nuoreksi aikuiseksi kokeva ihminen. Myös pienet lapset voi ottaa mukaan.

Nuorten aikuisten Raamis

Jos kaipaat oikeesti nuorta seuraa jonka kanssa pohtia elämää, niin tää on sulle. Lisätietoja alkavasta ryhmästä 045-6076541/ Isto

 

Pappilan Raamattupiiri

 kokoontuu Pappilassa parillisten viikkojen tiistaina klo 18.00 -20.00

"Olet … tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Jeesukseen Kristukseen."  2 Tim. 3:15

Alussa laulamme hengellisen laulun ja pidämme alkurukouksen. Luemme Raamatun tekstin ja keskustelemme tekstistä valmiiden kysymysten pohjalta. Lopuksi rukoilemme ja laulamme.  Piirissä mukana Laila ja Arto Mäki-Kerttula

Kaikki ovat tervetulleita!