Raamattu- ja rukouspiirit


Miesten Raamattupiiri

Kokoonnumme Pappilassa tiistaisin klo 18:30 parittomina viikkoina.  Meitä on joukko miehiä, joiden kanssa voi lukea Raamattua, kysellä ja kyseenalaistaa, yhdessä pohtien jakaa elämää. Piirillämme on kaksi periaatetta: ”kukaan ei saa ryhtyä opettamaan tai neuvomaan toista”, sekä ”kuunteleminen on tärkeämpää kuin puhuminen”. Tervetuloa mukaan!

 T. Kari ja Veikko

 

Raamattupiiri 

Parittoman viikon keskiviikkona klo 18 (alkaen 20.1.2021)

Raamattupiirissä käsitellään kysymysten pohjalta kevään aikana Joonaan kirjaa 4 kertaa ja loppukevät pääsiäisajan tapahtumia Johanneksen evankeliumin mukaan. Vetäjinä Laila ja Arto Mäki-Kerttula.  "Turvavälejä voidaan pidentää, maskeja käyttää tai olla Skypenvälityksellä mukana keskustelemassa. Tervetuloa"

Koronarajoitusten aikana Skypen kautta, muulloin Forssan pappilassa. 

 

Perheraamis

Kokoontuu  tiistaisin klo 17:30 Kodeissa. Kysy lisää Isto Iipolalta p. 045-6706541  

Kiinnostaako sinua pohtia Raamatun tekstien sanomaa yhdessä muiden aikuisuuden kynnykselle yltäneiden kanssa? Haluatko hengähtää hetkeksi viikon aluksi ja pysähtyä sanan äärelle? Etsitkö piiriä, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin on? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Perheraamis raamattupiiri on juuri sopiva piiri sinulle.

Perheraamiksessa on mahdollisuus jakaa arjen kysymyksiä, iloja ja onnistumisia sekä ammentaa voimaa tulevan viikon haasteisiin. Piirissä luetaan Raamatusta yhtä kirjaa kerrallaan muutama luku viikossa.
Illan päätteeksi piirissä rukoillaan yhdessä juuri itselle tärkeiden asioiden puolesta. Jokaisella osanottajalla on mahdollisuus tuoda rukoukseen juuri ne aiheet, jotka ovat tällä hetkellä omalla sydämellä.
Lukemisen lisäksi piirissä on mahdollisuus nauttia kupposesta teetä sekä hyvästä seurasta.

Raamattupiiriin on tervetullut aivan jokainen itsensä nuoreksi aikuiseksi kokeva ihminen. Myös pienet lapset voi ottaa mukaan.

Nuorten aikuisten Raamis

Jos kaipaat oikeesti nuorta seuraa jonka kanssa pohtia elämää, niin tää on sulle. Lisätietoja alkavasta ryhmästä 045-6076541/ Isto

 

LISÄTIEDOT KOKOONTUMISISTA past. asko Kantola 040 5747467