Perhemuskari

*Seuraa meidän Fb -sivuja tai Instagramia, niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja koronarajoitusten aiheuttamista muutoksista.

Perhemuskari alkaa 14.2. ja on joka toinen maanantai, aina parittomina viikkoina (ei talvilomaviikolla 28.2. eikä 11.4.) klo 17.30 ja kestää noin 35 min Forssan seurakuntatalon salissa. Kevään viimeinen perhemuskari on 9.5.2022.

Perhemuskari on ohjattu hetki alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Muskariin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan voi tulla niinä kertoina kun perheelle sopii. Muskarissa lapset vanhempineen pääsevät mukaan musiikin maailmaan, laulujen, leikkien ja soittimien avulla.

Lisätietoja : Johanna Sjöblom, 050-5514931 tai johanna.sjoblom@evl.fi

Perheiden askarteluilta

Perheiden askarteluilta alkaa taas 21.2.2022 Forssan seurakuntatalon salissa, joka toinen maanantai, parillisilla viikoilla, klo 17.30-18.30.

Askarteluiltaa ei ole viikolla 16. Kevään viimeinen kerta on ma 2.5.2022.

Ei ennakkoilmoittautumista, ellei Korona-tilanne muutu ja vaadi erikoisjärjestelyjä.

Perheiden askarteluilta on avoin ja sinne voi tulla koko perhe.

Lisätietoja: Elina Malkamäki 050 366 2920

Seuraa meitä somessa, jotta saat ajankohtaista tietoa toiminnasta ja muutoksista-

Facebook: Forssan seurakunnan varhaiskasvatus

Instagram: Forssansrk_varhaiskasvatus

Isovanhempien ryhmä

Hei!

Oletko halukas jakamaan isovanhemmuuden iloja ja suruja toisten isovanhempien kanssa.  Osallistumme silloin tällöin mahdollisuuksien mukaan myyjäisten järjestämiseen tai muuhun palvelutehtävään. Ryhmään voi tulla, vaikka ei osallistuisikaan vapaaehtoistehtäviin. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa Forssan seurakuntatalossa.

Ota rohkeasti yhteyttä ryhmän ohjaajaan Kirsti Lukanderiin (puh. 0400 716997) ja ilmoittaudu mukaan.