Perhemuskari

Perhemuskari alkaa taas ma 13.9.2021 klo 17.30 ja kestää noin 40 min. Forssan seurakuntatalon salissa. Muskari on joka toinen maanantai, aina parittomina viikkoina (ei syysloma viikolla).

Perhemuskari on ohjattu hetki alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Muskariin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan voi tulla niinä kertoina kun perheelle sopii. Muskarissa lapset vanhempineen pääsevät mukaan musiikin maailmaan, laulujen, leikkien ja soittimien avulla.

Lisätietoja : Johanna Sjöblom, 050-5514931

Perheiden askarteluilta

Forssan seurakuntatalon salissa, joka toinen maanantai, parillisilla viikoilla, alkaen 6.9.2021, klo 17.30-18.30

Ei ennakkoilmoittautumista, ellei Korona-tilanne muutu ja vaadi erikoisjärjestelyjä.

Perheiden askarteluilta on avoin ja sinne voi tulla koko perhe.

Lisätietoja: Anu Väre 050-5112614

Isovanhempien ryhmä

Hei!

Oletko halukas jakamaan isovanhemmuuden iloja ja suruja toisten isovanhempien kanssa.  Osallistumme silloin tällöin mahdollisuuksien mukaan myyjäisten järjestämiseen tai muuhun palvelutehtävään. Ryhmään voi tulla, vaikka ei osallistuisikaan vapaaehtoistehtäviin. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa Forssan seurakuntatalossa.

Ota rohkeasti yhteyttä ryhmän ohjaajaan Kirsti Lukanderiin (puh. 0400 716997) ja ilmoittaudu mukaan.