Lapsityöntekijä

Olen Wilma Yli-Hakula, vastavalmistunut lastenohjaaja Somerolta. Aloitin elokuun puolessa välissä yhtenä seurakunnan lapsi- ja perhetyöntekijöistä. Työnkuvaani kuuluu erityisesti päiväkerhot sekä avoimet mutta minuun saattaa törmätä myös erilaisilla leireillä.

Vapaa-ajallani toimin paljon musiikin parissa; soittelen pianoa sekä kitaraa ja laulan myös salolaisessa kuorossa.

Toivottavasti tavataan joskus!

Varhaiskasvatuksenohjaaja

Hei!

Minuun voi ottaa yhteyttä, jos haluaa tietoa lapsiperheille suunnatuista toiminnoista. Otan mielihyvin vastaan ideoita seurakuntalaisilta, jotta voimme yhdessä kehittää seurakunnan palveluita resurssien mukaan. Olen itse viiden lapsen isovanhempi. Minua kiinnostaa erityisesti luoda yhteyksiä lasten ja isovanhempien välille. Olen innokas sukankutoja ja minulla on intoa enemmän kuin osaamista kaikista näpertelyissä.