Päiväkerhossa on kivaa!

Päiväkerhossa opetellaan yhdessä sosiaalisia taitoja, kristinuskon perusasioita sekä ihmetellään ympäröivää maailmaa. Kerhoissa lauletaan, ulkoillaan, askarrellaan... unohtamatta myöskään vapaata leikkiä ja yhdessäoloa!

Päiväkerho on oivallinen varhaiskasvatuksen vaihtoehto, jos lapsi ei tarvitse kokoaikaista päivähoitopaikkaa. Päiväkerhossa voi käydä osittaisen päivähoidon tai perhepäivähoidon rinnalla.

Päiväkerhoon kuuluu mm.

• kristillistä kasvatusta
  • sosiaalisten sekä tunnetaitojen opettelua
  • kädentaitojen harjoittelua
  • musiikki- ja ilmaisukasvatusta
  • liikuntaa
  • ja tietysti leikkiä, sekä vapaata että ohjattua
  • (Ilmoittautuminen päättynyt)

Päiväkerhot 2021-2022

Päiväkerhoon voi ilmoittautua vuosina 2016-2018 syntyneet lapset. Kerhot ovat pituudeltaan 2,5 tuntia, 2 kertaa viikossa. Päiväkerho 4-5v on Klemelän leirikeskusksessa. Tähän ryhmään on vielä pari vapaata paikkaa, joita voi kysellä numerosta 050 551 4931 Johanna Sjöblom.

(Ilmoittautuminen päättynyt)

Ilmoittautuneille on ilmoitettu kerhopaikoista elokuun alussa.

Lisätietoja päiväkerhoista saa soittamalla tai laittamalla viestiä:

Jenni Kaarenoja, Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

jenni.kaarenoja@evl.fi

Naperokerho alkaa syksyllä 2021

Naperkerho on päiväkerho 2-3 vuotialle (2018-2019 syntyneille) lapsille. Kerhoja on kaksi erillistä ryhmää. Kerhot kokoontuvat  seurakuntatalolla, toinen tiistaiaamuisin  ja toinen torstaiaamuisin klo 9-11, alkaen ti 17.8. ja to 19.8.2021. Napero-ryhmät on nyt täynnä. Lisätietoja 050 551 4931 Johanna Sjöblom.

(Ilmoittautuminen päättynyt)

Perhekerhot (Forssan keskusta ja Koijärvi)

Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset yhdessä hänelle tärkeiden aikuisten kanssa. Kerhoon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan tulla voi, kun itselle parhaiten sopii.

Perhekerhot kokoontuvat Forssan seurakuntatalon salissa, Kartanonkatu 16, keskiviikoisin klo 9.30 - 11.00 ja Koijärvellä, seurakuntatalolla parittomina perjantaina, eli joka toinen viikko. Huom, ei kuitenkaan 1.10.2021 ! Syysloma viikolla ei ole kerhoja.

Kerho-ohjelma koostuu hiljentymisestä, leikistä, askartelusta ja vapaasta seurustelusta. Kerhosta löytyy aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkikavereita. Perhekerhoissa on tarjolla mehua, kahvia ja teetä ja omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan!

Tiedustelut: Johanna Sjöblom, puh. 050-551 4931