Päiväkerhot

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä soittamalla suoraan lapsityöntekijöille.

Lisätietoja antavat:

Elina Malkamäki 050 366 2920

Miia Lamberg 050 551 4931

Päiväkerhossa opetellaan yhdessä sosiaalisia taitoja, leikitään yhdessä ja ihmetellään ympäröivää maailmaa. Käymme läpi kirkkovuoden teemoja lapsen ikätasoon sopivin käsittein. Kerhoissa lauletaan ja askarrellaan. Suosimme vapaata leikkiä ja yhdessäoloa!

Päiväkerho on oivallinen varhaiskasvatuksen vaihtoehto. Päiväkerhossa voi käydä osittaisen päivähoidon tai perhepäivähoidon rinnalla.

Päiväkerhoon kuuluu mm.

• sosiaalisten sekä tunnetaitojen opettelua
  • kädentaitojen harjoittelua
  • musiikki- ja ilmaisukasvatusta
  • liikuntaa
  • ja tietysti leikkiä, sekä vapaata että ohjattua

Päiväkerhot 2022-2023

Isompien lasten ryhmä

Kerho kokoontuu 2 kertaa viikossa tiistaina ja torstai iltapäivisin. Päiväkerho on Klemelän leirikeskuksessa. Kerho alkaa iltapäivällä klo 13, joten mukaan voi tulla myös viskarista tai eskarista.

Naperokerho  (+ 2 vuotiaille)

Naperokerho on päiväkerho yli 2 vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu kerran viikossa. Voit toivoa kerhopäiväksi joko tiistai tai torstai aamupäivää.

Kerho kestää 2 tuntia/krt.

Perhekerhot; Seurakuntatalolla keskiviikko aamuisin, päiväkerho tiloissa sekä Klemelän leirikeskuksessa torstai iltaisin

Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset yhdessä hänelle tärkeiden aikuisten kanssa. Kerhoon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Kerhoon voi tulla, kun itselle parhaiten sopii.

Perhekerhot kokoontuvat seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 9.30-11, Kartanonkatu 16, päiväkerhotilassa, lasiovi talon oikeanpuolisessa päädyssä, diakoniatoimiston vieressä.

Iltaperhekerho kokoontuu Klemelän leirikeskuksessa torstai iltaisin klo 17.30 - 19.00. Kokoontumispaikka on yläpihan puutalossa, Syrjänharjuntie 12.  Klemelän iltaperhekerhossa on tarjolla pientä iltapalaa.

Kerho-ohjelma koostuu hiljentymisestä, leikistä, askartelusta ja vapaasta seurustelusta. Kerhosta löytyy aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkikavereita. Aamun perhekerhoissa on tarjolla mehua, kahvia ja teetä ja omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan ja illan Klemelän perhekerhossa on pieni iltapala.

Tiedustelut: Elina Malkamäki, puh. 050 366 2920