Päiväkerhossa on kivaa!

ILMOITTATUMINEN KAUDELLE 2022-2023 on päättynyt.

Vapaita kerhopaikkoja voit kysellä soittamalla suoraan lapsityöntekijöille. Lisätietoja antavat

Elina Malkamäki 050 366 2920

Anu Väre 050 511 2614

Johanna Sjöblom 050 551 4931

Ilmoittaudu päiväkerhoon

Päiväkerhossa opetellaan yhdessä sosiaalisia taitoja, kristinuskon perusasioita sekä ihmetellään ympäröivää maailmaa. Kerhoissa lauletaan, ulkoillaan, askarrellaan... unohtamatta myöskään vapaata leikkiä ja yhdessäoloa!

Päiväkerho on oivallinen varhaiskasvatuksen vaihtoehto, jos lapsi ei tarvitse kokoaikaista päivähoitopaikkaa. Päiväkerhossa voi käydä osittaisen päivähoidon tai perhepäivähoidon rinnalla.

Päiväkerhoon kuuluu mm.

• kristillistä kasvatusta
  • sosiaalisten sekä tunnetaitojen opettelua
  • kädentaitojen harjoittelua
  • musiikki- ja ilmaisukasvatusta
  • liikuntaa
  • ja tietysti leikkiä, sekä vapaata että ohjattua

Päiväkerhot 2022-2023  (3-6 vuotiaille)

Päiväkerhoon voi ilmoittautua vuosina 2016-2019 syntyneet lapset. Kerho on pituudeltaan 2,5 tuntia, 2 kertaa viikossa iltapäivällä. Päiväkerho on Klemelän leirikeskuksessa. Kerhoon sopii tulla myös viskarista tai eskarista, koska se alkaa iltapäivällä klo 13. Lisätietoja  Johanna Sjöblom, 050 551 4931.

Naperokerho 2022-2023 (2-3 vuotiaille)

Naperokerho on päiväkerho 2-3 vuotialle (2019-2020 syntyneille) lapsille. Kerhon pituus on ensimmäiset 2 kk 1,5h/krt ja sen jälkeen 2 tuntia/krt. Riippuen osallistujien määrästä kerho on aamupäivällä,  kerran viikossa  Forssan seurakuntatalolla. Lisätietoja 050 551 4931 Johanna Sjöblom.

Perhekerhot; Seurakuntatalolla keskiviikko aamuisin, päiväkerho tiloissa sekä Klemelän leirikeskuksessa torstai iltaisin

Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset yhdessä hänelle tärkeiden aikuisten kanssa. Kerhoon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Kerhoon voi tulla, kun itselle parhaiten sopii.

Perhekerhot kokoontuvat seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 9.30-11, Kartanonkatu 16, päiväkerhotilassa, lasiovi talon oikeanpuolisessa päädyssä, diakoniatoimiston vieressä.

Iltaperhekerho kokoontuu Klemelän leirikeskuksessa torstai iltaisin klo 17.30 - 19.00. Kokoontumispaikka on yläpihan puutalossa, Syrjänharjuntie 12.  Klemelän iltaperhekerhossa on tarjolla pientä iltapalaa.

Kerho-ohjelma koostuu hiljentymisestä, leikistä, askartelusta ja vapaasta seurustelusta. Kerhosta löytyy aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkikavereita. Aamun perhekerhoissa on tarjolla mehua, kahvia ja teetä ja omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan ja illan Klemelän perhekerhossa on pieni iltapala.

Tiedustelut: Elina Malkamäki, puh. 050 366 2920