Kerhossa on kivaa!

Päiväkerhossa opetellaan kristinuskon perusasioita leikin, laulun ja toiminnan kautta. Kerhoissa ulkoillaan, askarrellaan.. Unohtamatta myöskään vapaata leikkiä ja yhdessäoloa!

Ilmoittautuminen kerhokaudelle 2020-2021!

Kerhoilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoja päiväkerhoista saa varhaiskasvatuksen toimistosta.

Jenni Kaarenoja
jenni.kaarenoja@evl.fi
050 347 8923

Voit ilmoittaa lapsesi varasijoille tästä linkistä. Sinuun ollaan yhteydessä jos kerhopaikkoja vapautuu.

Ilmoittautuneille ilmoitetaan kerhopaikoista elokuun alussa sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Ohjaaja leikkii lasten kanssa

Perhekerhot kokoontuvat syksyllä 2020 ja keväällä 2021

Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset yhdessä hänelle tärkeiden aikuisten kanssa. Kerhoon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan tulla voi, kun itselle parhaiten sopii.
Kerho-ohjelma koostuu hiljentymisestä, leikistä, askartelusta ja vapaasta seurustelusta. Kerhosta löytyy aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkikavereita. Perhekerhoissa on tarjolla mehua, kahvia ja teetä ja omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan! Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.00 seurakuntakodin salissa, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa. HUOM !! Joka kuun ensimmäinen keskiviikko kokoonnumme seurakuntatalon jumppasalissa. Käynti päiväkerhojen ovesta, talon oikealta reunalta. Tiedustelut: Johanna Sjöblom, puh. 050-5514931