Kerhossa on kivaa!

Päiväkerhossa opetellaan kristinuskon perusasioita leikin, laulun ja toiminnan kautta. Kerhoissa ulkoillaan, askarrellaan.. Unohtamatta myöskään vapaata leikkiä ja yhdessäoloa!

Päiväkerhot kaudella 2019-2020

Päiväkerhot kokoontuvat Forssan seurakuntatalolla ja Koijärven seurakuntatalolla. Kerhotoiminta on suunnattu 3-5-vuotiaille lapsille.

Ilmoittautuminen kerhoihin on päättynyt.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kerhokauden kuluessa lapsityöntoimistosta.
Varhaiskasvatuksenohjaaja Jenni Kaarenoja
puh. 050 347 8923 tai jenni.kaarenoja@evl.fi.

KERHOLUKKARI KAUDELLE 2019-2020

klo  TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
9 Kolmevuotiaiden kerho Forssan srk-talolla Kolmevuotiaiden kerho Forssan srk-talolla

4-5 vuotiaiden kerho Forssan srk-talolla

3-5 vuotiaiden kerho Koijärven srk-talolla

4-5 vuotiaiden kerho Forssan srk-talolla

Ohjaaja leikkii lasten kanssa

Avoimet perhekerhot keväällä 2020!

Avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita lapset yhdessä hänelle tärkeiden aikuisten kanssa. Kerhoon ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan tulla voi, kun itselle parhaiten sopii.
Kerho-ohjelma koostuu hiljentymisestä, leikistä, askartelusta ja vapaasta seurustelusta. Kerhosta löytyy aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkikavereita. Perhekerhoissa on tarjolla mehua, kahvia ja teetä, omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan!

Emme kokoonnu hiljaisella viikolla (vk 15 6.-10.4).

Kevään 2020 perhekerhot kokoontuvat seuraavissa osoitteissa klo 9.30-11.00

Tiistaisin Forssan srk-talolla, Kartanonkatu 16, ohj. Jenni Kaarenoja
→ Kerho kokoontuu kerran kuussa (4.2, 3.3, 14.4 ja 15.5) srk-talon jumppasalissa.
Torstaisin Vieremässä, Nokantie 2, ohj. Wilma Yli-Hakula
Torstaisin Pappilassa, kirkon viereisessä puutalossa, ohj. Ella Saastamoinen