Siivoojan sijaisuus

Forssan seurakunta palkkaa osa-aikaisen määräaikaisen (16 h/vko, 3 viikon jakso) siivoojan ajalle 1.7.-30.9. Tämän jälkeen tehtävä jatkuu mahdollisesti toistaisena työsuhteena. Pääsääntöisesti työaika sijoittuu arkiaamupäiviin ja satunnaisesti muutamia tunteja myös viikonloppuihin. Tehtäviisi kuuluu seurakunnan tilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Osa tiloista sijaitsee Koijärvellä, joten oman auton käyttö on ajoittain tarpeen.

Toivomme, että sinulla on toimitilahuoltajan koulutus tai aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Sinun tulee olla yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva sekä positiivisella asenteella työhösi suhtautuva. Lisäksi tulee olla riittävä suomen kielen taito. Siivoustyö on itsenäistä työtä, johon sinut perehdytetään.

Palkaus KirVesTes vaativuusryhmö 301.

Hakemukset 31.5.2021 mennessä osoitteella marko.litja@evl.fi tai Forssan seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa

Lisätietoja antaa Kristiina Kulmala 040 672 6706 tai Marko Litja 0500 846 206