ENNAKKOILMOITUS

Forssan seurakunta palkkaa kaksi vakituista seurakuntamestaria kesällä 2019

Seurakuntamestarin työ on monipuolinen asiakaspalvelutehtävä. Tehtäviin kuuluu kirkollisten toimitusten valmistelutehtävät, tilaisuuksien järjestelytehtävät sekä vahtimestarina toimiminen sekä siivoustehtäviä, tarjoilujen järjestelyä ja kiinteistöhuollon tehtäviä.

Odotamme sinulta ammatillista osaamista tai laajaa käytännön kokemusta, oppisopimuskoulutus mahdollinen. Olet konfirmoitu ev.-lut. kirkon jäsen. Olet ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen ja omaat hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta. Työskentelet mielelläsi myös seurakuntamme vapaaehtoisten kanssa.

Työaikasi vaihtelee työtehtäviesi mukaisesti päivittäin. Tulet työskentelemään myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan ja peruspalkkasi on 1892,17 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta. Valitun on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätiedot: kiinteistöpäällikkö Tommi Karjalainen tommi.karjalainen@evl.fi