Avustava puutarhatyöntekijä

Tehtävän kuvaus

Forssan seurakunta hakee kausi- ja kesätyöntekijöitä Forssan ja Koijärven hautausmaille touko-lokakuun väliselle ajalle. Työsuhteiden pituus vaihtelee 1-6 kk välillä. Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 301 mukainen kuukausipalkka kausityöntekijöillä. Nuorten kesätyöntekijöiden palkkauksessa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta, joka koskee nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkausta. Työaika on 38h 45 min/viikko. Työssä on koeaika, jonka pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Hakijalta edellytetään vähintään 16 vuoden ikää, reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaus, hoitohautojen hoito, kuten kastelu ja kitkeminen, hautausmaiden ja seurakunnan muiden viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Viheralan koulutus, työkokemus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mobiilihakemus:

Hakemukset lähetetään 29.3.2020 klo 14.00 mennessä,

sähköpostin liitteenä mari.lehto@evl.fi tai postitse selvästi täytettynä osoitteeseen Forssan seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa. Kuoreen merkintä ”työhakemus hautausmaa”.

Hakemukset käsitellään ja valinnat tehdään 14.4.2020 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa 18.2.2020 alkaen hautausmaanhoitaja Mari Lehto p. 050 5756 646 tai mari.lehto@evl.fi