Haemme kiinteistöpäällikköä vakituiseen virkaan

Kiinteistöpäällikkö vastaa seurakunnan kiinteistöjen kunnossapidosta, korjauksista sekä uudis- ja korjausrakentamisesta. Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen kokonaisvaltainen kehittäminen, talousarvion laatiminen kiinteistöjen osalta ja kustannusseuranta. Vastaat kiinteistöjä koskevien asioiden valmistelusta ja esittelystä kirkkoneuvostolle. Vastaat käytön ja ylläpidon järjestämisestä sekä päivittäisten työtehtävien suunnittelusta ja johtamisesta. Toimit myös seurakunnan työsuojelupäällikkönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa (esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari). Odotamme sinulta vahvaa kiinteistö- ja rakentamisalan tuntemusta, jämäkkää työotetta, hyviä esihenkilötaitoja, hyviä tietojärjestelmien käyttötaitoja, joustavuutta sekä osaamista julkisista hankinnoista. Ilmaiset itseäsi kirjallisesti ja suullisesti suomen kielellä.  Hallitset aikatauluja ja toimit tehokkaasti myös paineen alla. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Seurakunnan kiinteistöomaisuus koostuu asuin-, toimisto- ja kirkollisista rakennuksista sekä näiden tukitiloista sekä asunto-osakkeista. Kiinteistöomaisuuden arvo on reilut 2 milj. € ja asunto-osakkeiden 0,5 milj. €. Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteistöhuollon ja suntioiden (nykyisin 5 henkilöä) esimiehenä.

Työnalla on tällä hetkellä leirikeskuskiinteistön purkuvalmistelut. Seurakunnalla on voimassa oleva kiinteistöstrategia sekä työtäsi tukemaan valittu kiinteistötoimen vastuuryhmä.

Eduksi katsomme kokemuksen rakennuttamisen vastuullisesta työstä ja laaja-alaisen rakennusalan työkokemuksen sekä rohkeutta hypätä keskelle jo alkanutta korjausurakkaa.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikko. Palkka määräytyy KirVESTES, tehtävän vaativuuden ja työkokemuksen mukaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Huolella laadittu hakemus ja cv 24.9.2023 mennessä raila.joki@evl.fi tai Forssan seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa.

Lisätiedot Raila Joki talouspäällikkö, raila.joki@evl.fi, 050 3452250