KUOLLEET

Mirja Tuulikki Lahtinen 85 v, Timo Yrjö Johannes Impola 84 v, Antti Ilmari Kalevi Linja 83 v, Pentti Henrik Mäkinen 83 v, Paavo Johannes Könnömäki 77 v.

JUMALANPALVELUKSET

Su 18.4. klo 10 jumalanpalvelus Forssan kirkosta l. Eikka Kähärä s. Heidi Sulkko k. Tiina-Maria Kauppi sekä väärtinä Anja Laurila.   (Kirkkoon ei voi kokoontua, mutta jumalanpalveluksia voi katsoa www.forssanseurakunta.fi, fb:n tai Youtuben kautta.)
Ehtoollinen klo 11.30 alkaen,
ilmoittautuminen p. 03-41451 arkisin klo 9-13.

Forssan kirkko auki hiljentymistä varten torstaisin klo 11-17. Tervetuloa!

TILAISUUDET

To 15.4. klo 18:00 Rukousta kansojen puolesta – Skype-rukouspiiri verkossa. Liitymme kansainväliseen 30 Päivää rukousta – liikkeeseen. Tilaa Skype-linkki Laila Mäki-Kerttulalta (laila.makikerttula@gmail.com), ja tule mukaan. ”Rukous liikuttaa sitä kättä joka liikuttaa maailmaa”.

Ti 20.4. klo. 18.00 Skype – lähetysillassa mukana Forssan nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo Jerusalemista. Illassa Sari-Johannan ajankohtaiset kuulumiset, seurakuntalaisen puheenvuoro sekä yhteistä rukousta ja laulua.  Pyydä sähköpostilinkki Laila Mäki-Kerttulalta (laila.makikerttula@gmail.com).

MUUTA

Lounaat vain noudettuna srk-talolta klo 11-12. Paikan päällä ei ruokailumahdollisuutta, koronarajoitusten vuoksi. Ruokalista srk-talon ilmoitustaululla ja kotisivuilla.