Forssan seurakunta                                vk 32/9.8.2018

Kuollut: Leo Sakari Leppämäki 85 v.

Kastettu: Sofia Aada Emilia Saari

Vihitty: Marko Matias Vacklin ja Outi Helena Ranki sekä

Samu Eetu Petteri Kivirasi ja Niina Maria Virtanen

JUMALANPALVELUKSET

12. su helluntaista 12.8.

Klo 10 Messu Forssan kirkossa, Löytömäki, Kähärä, Kauppi ja väärtinä Jorma Pelto-Huikko.

Kolehti: Gödöllön ystävyysseurakunnalle.

TILAISUUDET

To 9.8. klo 12 Urkuvartti Forssan kirkossa. Albinonin Adagio. Aro-Heinilä.

Pe 10.8 klo 18 Hannapiiri, Leivontie 10.

Su 12.8. klo 17 Forssan kirkossa koulunsa aloittavien ekaluokkaisten kouluun siunaaminen. Kirkkohetken jälkeen on pieni juhla seurakuntatalossa, jonka järjestää Forssan MLL.  Jos ette ole saaneet kutsua aiemmin, olette tällä kutsulla tervetulleita juhlaan perheen, kummien, isovanhempien ja ystävien kanssa.

Ti 14.8. klo 18 Pappilassa Nuorten aikuisten raamattupiiri, yhteyshenkilö Isto Iipola p. 045-6705641.

Ke 15.8. klo 18.00 Palava Pensas avaa syyskauden. Harjoitukset Forssan srk-talolla, salissa. Tervetuloa mukaan!

To 16.8. klo 18 Kirkkokuorot alkavat! Forssan srk-sali.

MUUTA

Päiväkerhot ja avoimet päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 35, eli 27.8. lähtien. Päiväkerhoryhmien kokoontumisajat on ilmoitettu perheille kesäkuussa.

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat seuraavissa paikoissa klo 9.30-11.00:
Maanantaisin Tölönkodissa, tiistaisin Vieristin kerhotilassa, Nokantie 2 (koulun yhteydessä), torstaisin Pappilassa (kirkon vieressä), Kojon seurakuntatalolla sekä Klemelässä.

Kerhoon ovat tervetulleita vanhemmat ja hoitajat lapsineen tai isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Kerhosta saa juoman, mutta reppuun voi pakata pienet eväät. Kerhon ohjelmaan liittyy hiljentymishartaus, laulu-leikkituokio, askartelua ja seurustelua. Pappilan ja Klemelän kerhoissa vierailee joka toinen kerta kanttori Outi Aro-Heinilä pitäen kirkkomuskarihetken.

Uutta toimintaa: LAPSIKUORO torstaisin klo 16-17.00 srk-talo, sali 6.9. alkaen

(Harjoitukset joka viikko. Laulua ja liikettä… eskari-ikäisestä alk. voi tulla mukaan.)

Lisätietoa kanttori Tiina-Maria Kaupilta 050-3626 143

Katso kaikki tapahtumat: www.forssanseurakunta.fi

Tammelan rovastikunta          vk 32/9.8.2018
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

ISRAEL-ILTA su 12.8. klo 18 kahvitarjoilulla alkaen Tammelan seurakuntakodissa. Mukana messiaaninen juutalainen pastori Yakov Dolinsky Israelista ja toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri Israelin Ystävät ry. Naisten lauluryhmä helluntaiseurakunnasta, Markku Tuunainen, Juha Koivulahti ja Kalevi Jokinen. Kolehti messiaaniseen seurakuntatyöhön Israeliin. Kaikki tervetulleita!

Ma 20.8. klo 18 Rukousilta Jokioisten srk-talolla. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.