KUOLLEET

Rauni Pauliina Laitinen 98 v, Leo Jalmari Tirkkonen 81 v, Marjatta Anneli Laajalehto 77 v, Pirjo Liisa Korpihete 64 v.

KASTETUT

Oiva Valo Pyry Lindholm, Edwin Olavi Jarkala, Sanni Anneli Aleksandra Virolainen, Julia Aino Anniina Lepo, Toivo Tapio Kaarle Eljas Anufrijeff.

JUMALANPALVELUS
Su 16.6. Pyhän kolminaisuuden päivä
Klo 10, messu l. Sulkko, s. teol.yo Anne Heikkinen, k. Kauppi, av. Laakso ja Pöllänen sekä väärtinä Seppo Nurmi. Kesä I leirin konfirmaatio.
Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen, Nuori Kirkko Ry.

TILAISUUDET

To 13.6. klo 12 Urkuvartti, Kauppi ja J. S. Bach.

To 13.6. klo 18.00 Koijärven kesäseurat Uusi-Heikkilässä, os. Uumenankulmantie 71. Laihorinne, Kauppi.

Ti 18.6. klo 17.30 Kesäkuoro Forssan seurakuntatalolla, Outi Aro-Heinilä.

Ke 19.6. klo 17 Koijärven kanteleryhmä.

Ke 19.6. klo 18 Hiljaisuuden messu Forssan kirkossa, Löytömäki, Lautaporras. Tuomas-lauluja, mahdollisuus hiljentymiseen ja ehtoollisen viettoon. Huilumusiikkia Enni Grönlund.

To 20.6. klo 12 Urkuvartti Forssan kirkossa, Eliel Sumi.

Juhannusaatto 21.6. klo 18 Juhannusjuhla Klemelässä. Mukana Teemu Haataja, Laihorinne, Aro-Heinilä, Knuutinen, Simo Rantanen, rippikoululaiset.

Juhannus 22.6.
Klo 10 kansanlaulukirkko ja suvivirsi Forssan kirkon edessä, kirkkokahvit.
Klo 18 kansanlaulukirkko ja suvivirsi Koijärven kirkossa, kirkkokahvit.

La 22.6. Klo 14 Rukoushuone. Teemu Haataja, Mirja Paju, Jorma Pelto-Huikko, Liisa ja Antti Vuoristo.

Su 23.6. klo 10 Messu Forssan kirkossa ja klo 12 jp Matkun rukoushuoneella.

To 27.6. klo 14 Eläkeläisten kesäkirkko Forssan kirkossa. Messun jälkeen kirkkojäätelöt. Mikäli tarvitset kuljetusta tai kaveria kirkkoon soita diakoniatoimistoon puh.050 3706556 20.6. mennessä (voit jättää myös viestin vastaajaan) Mukana Sulkko, Aro-Heinilä ja Kujala.

Seurakuntatoimisto (ent. kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto) sekä puhelinvaihde on kesälomien aikana 17.6. – 11.8. perjantaisin kiinni.