Forssan seurakunta

KUOLLEET: Anja Orvokki Lusa 92 v, Kerttu Annikki Simola 92 v, Kalevi Armas Lehtovirta 89 v, Erkki Einari Suonpää 80 v, Onni Jalmari Viljanen 77 v, Jorma Antero Lähdemäki 72 v, Asko Johannes Vienonen 70 v, Onni Veli Häkämies 68 v

KASTETUT: Elian Erkki Emil Hakala

PÄÄSIÄISEN KIRKKOTILAISUUDET

Kiirastorstai 18.4.
Klo 18 messu Forssan kirkossa, alttari puetaan mustiin,  l. Sulkko, s. Kuisma, k. Aro-Heinilä, av Laakso ja Pöllänen sekä väärteinä Jorma Pelto-Huikko ja Hannu Ylitalo.

Klo 18 messu Koijärven kirkossa, alttari puetaan mustiin, l. & s. Laihorinne, k. Kauppi sekä av. Lautaporras.

Pitkäperjantai 19.4.
Klo 10 jumalanpalvelus Forssan kirkossa, urut vaikenevat, l. & s. Löytömäki, k. Aro-Heinilä sekä väärteinä Saara ja Veikko Yli-Krekola.
Kolehti: Oman seurakunnan diakoniarahastolle.

Klo 18 Koijärven kirkossa iltamusiikki kitaralla, Ilkka Turta, Löytömäki.
Kolehti Yhteisvastuulle.

Pääsiäissunnuntai 21.4.
Klo 10 messu Forssan kirkossa, l. Kähärä, s. Sulkko, k. Aro-Heinilä sekä sekä väärteinä Aura Petteri ja Saana Vinnari.
Klo 12 messu Koijärven kirkossa. l & s. Sulkko, k. Aro-Heinilä sekä kirkkokuoro.
Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa-ohjelmaan, Suomen Pipliaseura ry.

2. pääsiäispäivä ma 22.4.
Klo 10 jumalanpalvelus Forssan kirkossa, l. Kähärä, s. rovasti Ahti Riihimäki, k. Mirja Paju, av. Seppo Aho, väärtinä Aila Hämäläinen. Lestadiolaisten kirkkopyhä, jumalanpalveluksen jälkeen seurat Pappilassa.
Kolehti: Rauhanyhdistys, Forssan osasto.

Klo 12 jumalanpalvelus Matkun rukoushuoneessa. l. & s. Kähärä, k. Mirja Paju.
Kolehti: Matkun rukoushuoneelle.

TILAISUUDET

To 18.4. klo 9.45 varttirukous srk-talon kappelilla.

To 18.4. klo 10.00 keskustelupiiri Vikspirtissä.

Pe 19.4. klo 14 Pitkäperjantain ristinjuhla Rukoushuoneella. Jukka Niemelä sekä musiikissa Sari, Matti ja Maija Vuoristo, tarjoilu Inkerin lähetyksen hyväksi.

To 18.4. klo 15 (huom. aika!) esikoislestadiolaisten seurat Pappilassa, kahvitarjoilu.

Ti 23.4. klo 18 Vikspirtissä Ilosanomapiiri, Mäki-Kerttulat.

Ke 24.4. klo 10 Kehitysvammaistyön pääsiäiskirkko Forssan kirkossa. Ehtoollinen sekä kirkkokahvit. Jenni Jaakonsaari, Kauppi ja Pöllänen. Kolehti Yhteisvastuulle.

Ke 24.4. Ikänuoret Matkun kylätalolla klo 13-15 (ruokailu alkaa klo 12.45), Kujala. Huom! poikkeava viikonpäivä.

To 25.4. Kaikenikäiset Koijärven seurakuntatalolla klo 12.30–14.30 (ruokailu alkaa klo 12) vastaanotto klo 11.30 alkaen, Kujala. Huom! poikkeava viikonpäivä.

To 25.4. klo 18 Seurakuntailta Forssan srk-talolla. Aiheena Nousiko Jeesus kuolleista - kriittinen näkökulma. Teol.tri Kari Kuula luennoi. Yhteistä keskustelua. Kahvitarjoilu.

Ke 1.5. klo 12-14.30 Vapputapahtuma Forssan seurakuntatalolla. Ohjelmaa kaikenikäisille pienimmistä vanhimpiin. Mukana Katja Karisukki. Järjestetään yhteistyössä Forssan helluntaiseurakunnan kanssa.

To 9.5. Eläkeläisten kevätpäivä Klemelässä klo 10-14.30. Yhteistä ohjelmaa, yhdessäoloa, lounas, päiväkahvit, kuljetus tarvittaessa. Päivän hinta 10 € sisältää kaiken. Yhteistyössä terveyttä edistävien järjestöjen kanssa.  Ilmoittautuminen diakoniatoimistoon p. 050 3706556 (voit jättää myös viestin) 30.4. mennessä. Mukana Sulkko, Kauppi, Lautaporras ja Kujala.

Tulossa 12.6 Sastamalan retki, tiedustelut diakoniatoimisto Tarja Riikonen p.040 574 7467

Kevätmyyjäiset lähetyksen hyväksi tuotti 948,50 €, kiitos kaikille osallistujille!

PÄÄSIÄISNÄYTELMÄ: SANA Forssan srk-talolla, Kartanonkatu 16, Näytelmän kesto n. 1,5 h.  Kirjoittanut Kaj Munk, sovitus Mauri Laihorinne, ohjaus Eliisa Lintukorpi. Esitykset: Pe 19.4 klo 14 sekä Su 21.4 klo 14 ja klo 18. Kahvio auki tuntia ennen näytöstä. Isovanhempien pääsiäismyyjäiset ja arpajaiset, tuotto Yhteisvastuulle. Ikonimaalarien ikoninäyttely.

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

Ma 22.4. klo 18 Rukousilta Jokioisten srk-talossa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

La 27.4. Naisten aamukahvit hotelli Scandic Forssa. Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Diakoniatyöntekijä Arja Kujala puhuu aiheesta ”Hiljaisuuden siunaus”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. srk:t.

Kirkon Palveleva Puhelin (0400 221180) päivystää myös pääsiäisenä su-to 18-01, pe-la 18-03. Ks. lisäksi www.kirkonkeskusteluapua.fi