KUOLLEET

Terttu Kyllikki Suominen 89 v, Leo Antti Juhani Kananen 89 v, Leila Elina Saarinen 80 v, Jukka Martti Kalevi Saarto 77 v, Jorma Juhani Holma 68 v.

KASTETUT

Robin Aleksanteri Repo, Elena Ethel Salminen, Robert Alvar Rukko.

JUMALANPALVELUS
3. su ennen paastonaikaa 17.2.
Klo 10 messu Forssan kirkossa, Laihorinne, Kähärä, Kauppi sekä väärtinä Marja-Liisa Sarin. Messun jälkeen kirkkokahvit.
Kolehti: Avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla, Suomen Lähetyslentäjät ry – MAF Suomi.

TILAISUUDET

To 14.2. klo 10 Vikspirtin keskustelupiiri.

To 14.2. klo 16 Kirkonrotat srk-talo, sali.

To 14.2. klo 18 Kirkkokuorot Koijärven kirkolla

Pe 15.2. klo 18 Hannapiiri Loimikatu 8 as 10.

Su 17.2.klo 16.00 Sanan ja rukouksen iltapäivä Vikspirtissä os. Ollintie 5. Mukana Laihorinne, Mäki-Kerttulat ja Susanna Peltonen.
Su 17.2. klo 18 Palava Pensas & T-M K vierailee Humppilan iltakirkossa (kimppakyydit).

Ti 19.2. klo 13.30 Ystävänkammarilla Siionin kannel-seurat, Kosti Kallio.
Ti 19.2. Ikänuoret Matkun kylätalolla klo 13-15 (ruokailu alkaa klo 12.45), Laihorinne.

Ke 20.2. Kaikenikäiset Koijärven seurakuntatalolla klo 12.30–14.30 (ruokailu alkaa klo 12), Laihorinne.
Ke 20.2. klo 18 Palava Pensas srk-talo, Sali

To 21.2. klo 18 Kirkkokuorot Forssan srk-talossa

Pe 22.2. klo 10.15 Musiikki ja hartaus Ystävän kammarilla.

Su 24.2. klo 15 Ukulelen alkeet srk-talo, sali. Vapaaehtoinen kurssimaksu Yhteisvastuukeräykselle.  Lisätietoja T-M Kaupilta 050-3626 143.

Ke 27.2. klo 18 Seurakuntailta srk-talon salissa. Toiminnanjohtaja Markku Auvinen Open Doors- yhdistyksestä puhuu aiheesta Kristittyjen vainot tänään.

Su 10.3. klo 18 Yhteisvastuukonsertti Forssan kirkko. Hannu Kiiski, sello ja Valeria Resjan, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 15€ Yhteisvastuukeräykselle.

HUOMIO! Lapsi, äiti, isä, kummi, mummi, ukki tai muu lapselle läheinen ihminen. La 16.3. klo 9.30-18.00 Aikuisten ja lasten toiminnallinen ”AARRE” -leiripäivä Klemelän leirikeskuksessa.  Tekemistä riittää sisällä ja ulkona. Päivään osallistuu myös Kirkonrotat-lastenkuoro. Ponikin on luvannut tulla vierailemaan. Ilmoittautuminen alkaa 25.2. ja päättyy 4.3. osoitteessa www.forssanseurakunta.fi (tule mukaan-lapsille ja perheille-muut tapahtumat ja leirit). Tarkempaa tietoa voit kysellä spostilla: tarja-leena.ylitalo@evl.fi tai anniina.suvilampi@evl.fi

Klemelän avoin päiväkerho ei kokoonnu enää hiihtoloman jälkeen, kaikki ovat tervetulleita Pappilan avoimeen!

Koijärven Yhteisvastuutapahtuman tuotto oli 687 €. Lämmin kiitos kaikille vapaaehtoisille ja tapahtumaan osallistuneille!

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

Su 17.2. klo 15 Ajankohtaista Israelista Forssan srk-talossa. Kahvitarjoilu klo 14.30. Puhujavieraana tunnettu Lähi-idän asiantuntija, pastori-kirjailija Pekka Sartola. Musiikista vastaa Outi Aro-Heinilä. Tilaisuuden juontaa Kalevi Jokinen. Hyvää kristillistä kirjallisuutta myynnissä. Kolehti messiaaniseen seurakuntatyöhön Israeliin.

Ma 18.2. klo 18 Rukousilta Jokioisten srk-talolla. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Ti 19.2. klo 18.30 Israel-ilta Humppilan srk-talossa. Kahvitarjoilu klo 18. Tilaisuudessa johtava messiaaninen juutalainen pastori Evgeny Blinov Venäjältä puhuu ja laulaa heprealaisia lauluja. Tulkkina Elviira Haponen ja mukana myös Israelin Ystävät ry:n toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri. Markku Tuunainen ja Kalevi Jokinen. Kolehti messiaaniseen seurakuntatyöhön Venäjällä.

La 23.2. Naisten aamukahvit hotelli Scandic Forssa. Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Aamukahvitiimiläiset Katariina Yrjölä, Hilkka Eskelinen ja Liisa Pura puhuvat aiheesta ”Elämänkartalla”, musiikissa Wilma Mansikkamäki. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. srk:t.

Rovastikunnallinen tilaisuussarja Voimaa viljelijöille - maatalousyrittäjät hyvinvointiasioiden äärellä jatkuu to 7.3. Kiipun Kesäkodilla Jokioisilla, Kiipunjärventie 359. Tilaisuus alkaa ruokailulla klo 11 ja päättyy klo 14. Ilmoittautumiset 28.2 menn. Johanna Parviala 050 4151 772. La 30.3 klo 11-14 Tammelassa Portaan Kylätalolla, Portaanraitti 21.