Forssan seurakunta                                 vk 21

KUOLLEET

Meeri Kyllikki Niemi 103 v, Aimo Kalevi Jaakkola 90 v, Ritva Kaarina Simola 86 v, Esko Paavo Antero Örn 81 v

KASTETUT

Aapeli Kaarlo Matias Heikkilä, Eelis Veikko Ilmari Jaakkola, Olivia Isabel Niemelä, Adina Lilian Niemelä

JUMALANPALVELUKSET

Helatorstai 26.5. klo 16 Afrikkalainen gospelmessu Forssan kirkossa, Palava Pensas. Myös youtube-lähetys.
Kolehti Nuorten lähetyskohteelle.

Su 29.5. klo 10 Torijumalanpalvelus (sateella kirkossa), s. Risto Heikkilä, mukana Forssan Soittokunta, kahvitarjoilu. Myös youtube-lähetys.

Kolehti Kirkon Ulkomaanavulle.

TILAISUUDET

Pe 27.5. klo 7.30 Miestä väkevämpi ravintola Vorssan Vapriikissa, aamiainen 5,20 €. Alustajana Suomen Lähetyslentäjät ry:n toiminnanjohtaja Janne Ropponen.

Pe 27.5. klo 11-16 Koko perheen virkistyspäivä Forssan lentokentällä. Lähetyslentotoiminnan ja kaluston esittelyä. Klo 18 iltatilaisuus Forssan kirkossa.

Ti 31.5. klo 17 kirkkovaltuuston kokous Forssan seurakuntatalon salissa.

Ti 31.5. klo 18 lähetysilta pappilassa. Paikalla lähetystyöntekijä Anu.

Ke 1.6. klo 12.30 Suvivirsi sairaalassa -lauluhetki pääovella.
To 2.6. klo 18 Katso taivaan lintuja, kanttoreiden konsertti Forssan kirkossa. Vapaa pääsy.

Hautausmaiden hoitohaudoille vaihdetaan kukkamullat ensi viikon (vk 22 aikana). Kesäkukat istutetaan 14.-15.6.