Perheasiain neuvottelukeskus
tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, eroasioissa ja erilaisissa kriisitilanteissa.

Palvelemme
Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän, Humppilan ja Urjalan asukkaita elämänkatsomuksesta ja perhemuodosta riippumatta. Keskustelemaan voi tulla yksin, kumppanin tai koko perheen kanssa.

Käynnit ovat asiakkaille maksuttomia. Työtämme ohjaavat luottamuksellisuuden ja asiakkaan kunnioittamisen periaatteet.

Vastaanoton numero 050 331 8373, varmimmin ti - to klo 11 - 12. Muina aikoina voit  jättää viestin vastaajaan. Voit myös jättää soittopyynnön ja puhelinnumerosi Anja Nwosen tai Tuukka Hämäläisen sähköpostiin. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Perheneuvojat

- perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anja Nwose
(p. 050 303 0584)

- perheneuvoja Tuukka Hämäläinen
(p. 050 502 0228)

Koronarajoitusten aikaan suosimme etäyhteyksiä. Tällä hetkellä kasvokkain tapaamiset ovat mahdollisia.

Käyntiosoite
         Kartanonkatu 16 (kartta)
         30100 Forssa

Neuvottelukeskus sijaitsee seurakuntatalon kakkoskerroksessa päiväkerhotilojen vieressä.

Ryhmät

Eroryhmä seuraavan kerran tammikuussa 2021. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: vastaanoton numero 050 331 8373 tai Anjan työnumero 050 3030 584.

Tietoa parisuhteesta - Parisuhteen palikat

Kirkon perheneuvojat vastaavat ihmisten kysymyksiin Rakkausklinikalla

Rakkausklinikka
Kirkon perheneuvojat vastaavat ihmisten kysymyksiin Rakkausklinikalla. Linkki löytyy sivun alareunasta.