Perheasiain neuvottelukeskus
tarjoaa ammatillista keskusteluapua

• kun parisuhteessa on vaikeaa
  • mietit eroa tai toteutuneesta erosta selviämistä

Palvelemme
Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän, Humppilan ja Urjalan asukkaita elämänkatsomuksesta ja perhemuodosta riippumatta. Keskustelemaan voi tulla yksin, kumppanin tai koko perheen kanssa.

Käynnit ovat asiakkaille maksuttomia. Työtämme ohjaavat luottamuksellisuuden ja asiakkaan kunnioittamisen periaatteet.

Vastaanoton numero 050 331 8373, varmimmin ti-pe klo 11-12.
Voit myös jättää soittopyynnön ja puhelinnumerosi Anja Nwosen tai Tuukka Hämäläisen sähköpostiin. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Perheneuvojat

- perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anja Nwose

- perheneuvoja Tuukka Hämäläinen (ma, ti, to, pe)

- perheneuvoja Jorma Virtanen (ke)

Käyntiosoite
         Kartanonkatu 16 (kartta)
         30100 Forssa

Neuvottelukeskus sijaitsee seurakuntatalon kakkoskerroksessa päiväkerhotilojen vieressä.

Ryhmät

Eroryhmä järjestetään seuraavan kerran tammikuussa 2019. Lisätietoa vastaanoton numerosta 050 3318373.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi järjestetään seuraavan kerran vuonna 2019. Lisätietoa vastaanoton numerosta.

Kirkon perheneuvojat vastaavat ihmisten kysymyksiin Parisuhdeneuvolassa. Käy tsekkaamassa.

Tietoa parisuhteesta - Parisuhteen palikat

Kirkon perheneuvojat vastaavat ihmisten kysymyksiin netissä. Tutustu sivun alareunassa olevasta linkistä.