Lähetyssoppi Forssassa

Hämeentie 5 - Puistolinnaa vastapäätä - on uusien ja kauniiden käsitöiden myymälä.

Sopesta löydät laajan valikoiman sukkia, lapasia, liinoja, mattoja, tyynyjä ja paljon muuta! Tule, katso  osta ja ihastu!

Soppi avoinna arkisin klo 10-14 ja joka kuukauden 1. arkilauantai klo 10-12.

Sopesta löydät lahjoja niin häihin ja muihin juhliin sekä kauniit joululahjat.

Lähetyssopen tuotto käytetään lähetystyön tukemiseen eri lähetysjärjestöjen kautta. Seuraa viikkoilmoitteluamme torstaisin kirkollisista ilmoituksista.

Työ- ja juttutupa on muuttanut uusiin tiloihin Tölölle.

Työtupa kokoontuu vanhaan tapaan mutta uusissa tiloissa, eli  Maantantaina klo 10-12.30  Tölön liikekeskuksessa, os. Rajakatu 11,

Ystävänkammarin alakerrassa toiminut Forssan seurakunnan Työ-ja Juttutupa on saanut uudet tilat Tölön liikekeskuksesta, os. Rajakatu 11. Seurakunnan omistama tila, Tölönkoti, toimii nyt kädentaitajien kohtauspaikkana.

Työtuvassa on kolmet kangaspuut sekä muutama ompelukone ja saumuri. Mikä parasta, maanantaisin kokoontuva Työtupa tarjoaa mahdollisuuden sinulle tulla ja tehdä yhdessä, samalla nauttien kahvista ja hyvästä seurasta.

Tuotteet myydään sopessa ja tuotto käytetään lähetyksen hyväksi. -

Vapaaehtoiseksi Työ-ja juttutupaan sekä Lähetyssoppeen ilmoittaudu tästä

Jos olet kiinnostunut myyntivuorosta lähetyssopessa, ota yhteyttä Eikka Kähärään p. 0504032245. Saat perehdytyksen myyntivuoron aikana tarvittaviin tehtäviin. Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ei tarvita. Parhaiten pääset tutustumaan työhön käymällä paikan päällä.

Lauantaikirppiksen Savimajat

Kun Hillaryn koulumaksut vuodelle 2018 oli saatu kerättyä, päätettiin jäljelle jääneillä varoilla rakentaa savimajoja ensiasunnoiksi nuorille ja perheille, joilla ei siihen muuten olisi varaa tai mahdollisuuksia omaan kotiin.  Yksi on jo valmiina ja varat toiseenkin kerätty.

Savimaja on ekologinen sillä se tehdään lehmänlannasta, savesta ja oljista. Vaikka rakentaminen tapahtuu yhden päivän aikana, niin kuumassa auringonpaahteessa saviseos kovettuu kivikovaksi rakenteeksi joka kestää sadetta. Perinteisesti Savimajan katto on valmistettu heinästä, ja se on pitänyt uusia sadekausien vuoksi noin kaksi kertaa vuodessa. Nyttemmin savimajoihin on laitettu peltikatot, jotka kestävät vuosia, ja tulevat pitkällä tähtäimellä edullisemmaksi. Yhden savimajan kustannukset ovat n. 350 €, ja josta suurin osa tulee kattopellistä, ja lisäksi rakentamiseen siihen erikoistunut ammattilainen.