Kouluikäiset seurakunnassa

Eri-ikäiset lapset ovat seurakunnan tärkeitä jäseniä. Seurakunnassa on monia kerhoja, leirejä ja tapahtumia, joissa lapset saavat ikäryhmälleen sopivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä. Toiminnan perussisältöihin kuuluu tutustuminen uusiin ihmisiin sekä mahdollisuus oppia uutta itsestään, maailmasta ja Jumalasta.

Kerhot

Seurakunnan kerhot kokoontuvat seurakunnan tiloissa pääsääntöisesti viikoittain syyskuun alusta toukokuun puoleen väliin. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoihin on ilmoittautuminen verkossa.

Leirit

Alakoululaisille järjestetään leirejä kesäisin ja syyslomalla. Leireillä puuhastellaan itsekseen ja porukalla yhteisen hauskanpidon ohessa. Leireillä myös hiljennytään yhdessä sekä syödään ja nukutaan hyvin! Jokaiselle leirille on jokin teema, jonka mukana päästään toiminnan kautta pohtimaan itseä, toisia ihmisiä, maailmaa ja Jumalaa. Leirien teemat ovat vaihdelleet sankareista aarteisiin ja historiallisista hetkistä unelmiin.

Sähköpostitiedotus kouluikäisten toiminnasta

Tietoja kerhoista, leireistä ja tapahtumista päivitetään nettisivuille säännöllisesti. On myös mahdollista saada koottua tietoa suoraan omaan sähköpostiin kolmisen kertaa vuodessa. Täytä sähköinen lomake tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Sähköpostiosoitetta ei luovuteta muuhun käyttöön. Ohjeet listalta poistumiseen löytyy jokaisen tiedotuksen lopussa.

Yhteistyö koulujen ja muiden tahojen kanssa

Seurakunta on siellä, missä seurakuntalaiset ovat koolla. Siksi myös erilaiset yhteistyön muodot kaupungin, koulujen, partion ja eri järjestöjen kanssa on tärkeää. Jokavuotisia perinteitä ovat muun muassa kymppisynttärit ja päivänavaukset.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaajiin!

Lasten leirien iloa
Forssan seurakunnan kasvatuksen tiimillä on yhteinen kummilapsi. Kasvatuksen tiimi tukee Keretiä vuosittain rahallisesti ja auttaa häntä elämässä eteenpäin mm. jouluterveisten muodossa.
Pääset tutustumaan Keretiin tästä linkistä.