Kuulutus 2022

Kevään 2022 hautojen hallinta-aikojen kuulutusmenettely koskee Forssan seurakunnan hautausmaiden hautapaikkoja, joiden hallinta-aika on päättynyt 2021. Hallinta-aika on päättynyt yhteensä 96:lta haudalta. Hallinta-aikaa on jatkettava 30.10.2022 mennessä, jotta hautaoikeus hautaan säilyy omaisilla. Hautapaikkaluettelot ovat nähtävillä Forssan seurakuntatalon ilmoitustaululla, hautausmaanhoitajan toimiston ulko-ovessa, Koijärven hautausmaan ilmoitustaululla ja seurakunnan nettisivuilla.

Hautaoikeuden haltijan on otettava yhteyttä 30.10.2022 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi hautausmaanhoitaja Mari Lehtoon 050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi.

Määräajan jälkeen hautapaikat muistomerkkeineen palautuvat seurakunnalle ilman erillistä ilmoitusta ja muistomerkit poistetaan haudoilta.

Vuoden 2021 kuulutusmenettelyssä lunastamatta jäi yhteensä 45 hautaa muistomerkkeineen.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kuulutukset kokonaisuudessaan:

Kuulutus hallinta-ajaltaan päättyneistä haudoista

Kuulutettavien hautojen hautapaikkalistaus

Kuulutus poistettavista hautamuistomerkeistä

Hautapaikkalistaus, joiden muistomerkit poistetaan

20.1.2022

Forssan seurakunta

Tällä lomakkeella haudan haltija voi luovuttaa hautapaikan seurakunnalle.

Lomake on postitettava allekirjoitettuna Forssan seurakuntatoimistoon:

30100 Forssa

Vaarallisesti kallistuneet hautakivet ovat hautapaikan haltijan vastuulla.

Tarvittaessa olkaa yhteydessä alan kiviliikkeisiin. Forssan alueella muistomerkkien suoristuksia tekevät esimerkiksi:

Kiviliike Veljekset Rautio 0400-303 521 / Hannu Rautio

TK-laaturakennus 040-7057 285 / Kankaanpää Timo