Kuulutus hallinta-ajaltaan päättyneistä hautapaikoista ja poistettavista hautamuistomerkeistä

Kevään 2021 kuulutusmenettely koskee Forssan seurakunnan Forssan ja Koijärven hautausmaiden kaikkien osastojen hautapaikkoja, joiden hautaoikeusaika on päättynyt 2020. Haudoille, joiden omaisia ei ole tavoitettu kirjeellä laitetaan punainen merkki, jossa on valkoinen tarra. Hautapaikkaluettelot ovat nähtävillä Forssan seurakuntatalon ilmoitustaululla, Forssan hautausmaan toimiston ulko-ovessa, Koijärven hautausmaan ilmoitustaululla ja seurakunnan nettisivuilla.

Hautaoikeuden haltijan on oltava yhteydessä 30.10.2021 mennessä haudan hallinta-ajan jatkamiseksi hautausmaanhoitaja Mari Lehtoon 050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi. Otamme mielellämme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Kuulutuksen kokonaisuudessaan hautapaikkoineen voit lukea tästä.

Vuoden 2020 kuulutusmenettelyn jälkeen 17 haudan hallinta-aikaa ei ole jatkettu omaisten toimesta. Haudat ovat palautuneet seurakunnalle. Seurakunta poistaa muistomerkit haudoilta, joilta omaiset eivät ole niitä poistaneet kuulutusmenettelyn jälkeen. Haudoille, joilta muistomerkki tulee poistaa, on laitettu tiedoksi punainen tikku, jossa on keltainen tarra. Omaisilla on mahdollisuus poistaa hautamuistomerkit haudoilta. Hautamuistomerkin poistamisesta on sovittava hautausmaanhoitajan kanssa. Kuulutuksen kokonaisuudessaan hautapaikkoineen voit lukea tästä.

Tällä lomakkeella voit luovuttaa hautapaikan seurakunnalle.

Lomake on postitettava allekirjoitettuna Forssan seurakuntatoimistoon:

30100 Forssa

Vaarallisesti kallistuneet hautakivet ovat hautapaikan haltijan vastuulla.

Tarvittaessa olkaa yhteydessä alan kiviliikkeisiin. Forssan alueella muistomerkkien suoristuksia tekevät esimerkiksi:

Kiviliike Veljekset Rautio 03-422 3596

TK-laaturakennus, 040-7057 285 /Kankaanpää Timo