Nuorten toiminnassa on tarjolla jokaiselle jotakin

Nuorten elämän vauhdikkaat hetket ja kokemukset
ovat nuorten reitin varrella matkalla aikuisuuteen. Näiden tärkeiden kasvun vuosien aikana haluamme kutsua jokaista nuorta mukaan toimintaan etsimään itselle tapoja kasvaa kristittynä ja elämään seurakuntayhteydessä.

Tule tapaamaan nuorten tilaisuuksiin muita samanikäisiä! Löydät tältä sivulta tietoa nuorten viikkotoiminnasta, isoskoulutuksesta, kerhoista sekä leireistä ja retkistä.

Kaikki saavat tulla ja kaikille on tekemistä: luvassa on ainakin rentoa fiilistä, spärdeilyä (jokseenkin järjellisissä raameissa), kahvia ja teetä ja huippukivaa tekemistä...

"Varoitus! Saattaa aiheuttaa henkistä kasvua, uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia!

 

Forssan seurakunnan nuorisotila sijaitsee seurakuntatalon uumenissa (Kartanonkatu 16), oma sisäänkäynti löytyy talon vasemmalta seinustalta. Nuorten tilat ovat vilkas tukikohta niin kerhoille kuin nuortenilloillekin.


 

Liity Facebookin ryhmään

 

 

Forssan seurakunnan kasvatuksen tiimillä on yhteinen kummilapsi. Kasvatuksen tiimi tukee Keretiä vuosittain rahallisesti ja auttaa häntä elämässä eteenpäin mm. jouluterveisten muodossa. Pääset tutustumaan Keretiin tästä linkistä
Kuva ois kiva huppari

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa
Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 FORSSA