Nuorten toiminnassa on tarjolla jokaiselle jotakin

Nuorten elämän vauhdikkaat hetket ja kokemukset
ovat nuorten reitin varrella matkalla aikuisuuteen. Näiden tärkeiden kasvun vuosien aikana haluamme kutsua jokaista nuorta mukaan toimintaan etsimään itselle tapoja kasvaa kristittynä ja elämään seurakuntayhteydessä.

Tule tapaamaan nuorten tilaisuuksiin muita samanikäisiä! Löydät tältä sivulta tietoa nuorten viikkotoiminnasta, isoskoulutuksesta, kerhoista sekä leireistä ja retkistä.

Kaikki saavat tulla ja kaikille on tekemistä: luvassa on ainakin rentoa fiilistä, spärdeilyä (jokseenkin järjellisissä raameissa), kahvia ja teetä ja huippukivaa tekemistä...

"Varoitus! Saattaa aiheuttaa henkistä kasvua, uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia!

 

Forssan seurakunnan nuorisotila sijaitsee seurakuntatalon uumenissa (Kartanonkatu 16), oma sisäänkäynti löytyy talon vasemmalta seinustalta. Nuorten tilat ovat vilkas tukikohta niin kerhoille kuin nuortenilloillekin.

 

Klemelän leirikeskuksessa (Syrjänharjuntie 12) pidetään rippileirien lisäksi noin puoli tusinaa nuorisotyön leiriviikonloppua.


 

Löydät meidät myös facebookista!

 

Forssan seurakunnan kasvatuksen tiimillä on yhteinen kummilapsi. Kasvatuksen tiimi tukee Keretiä vuosittain rahallisesti ja auttaa häntä elämässä eteenpäin mm. jouluterveisten muodossa. Pääset tutustumaan Keretiin tästä linkistä
Kuva ois kiva huppari

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

https://www.facebook.com/teppo.knuutinen

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Virkavapaalla 10.8.-30.11.2020. Sijaisena Matias Pynnönen

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!