Nuorten viikkotoiminta Forssan seurakunnassa

Nuortenillat

Nuortenillat pidetään torstaisin klo 18-21.30 Forssan seurakuntatalon nuorisotilassa, jotka jatkuvat läpi toimintakauden. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Nuorteniltoihin voi tulla oman aikataulunsa mukaan tapaamaan kavereita ja seurakunnan työntekijöitä, laulamaan yhdessä punaista kirjaa, pelailemaan, hiljentymään, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja nauttimaan vaikka kupposesta kahvia.

Nuorten iltaan sisältyy joka viikko lyhyt ohjelmallinen osuus. Ohjelmassa saadaan pohtia yhdessä jonkin viikoittavain vaihtuvan teeman äärellä. Keskustelujen lomassa saatetaan välillä askarrella, musisoida, näytellä, kisailla sekä pelailla tai jopa kokkailla. Jos olet kiinnostunut pitämään ohjelmaa jonain torstaina nuokkarilla, ota yhteyttä Teppoon.

Rennon meiningin ansiosta nuortenillat ovat matalan kynnyksen paikka, jossa on mahdollisuus myös piipahtaa hetkeksi ja tulla uudestaan kun siltä tuntuu. Nuortenilloissa käyminen on maksutonta.

Nuortenilloissa on yhteinen hartaus, joka on usein nuorten itse valmistelema. Nuoret saavat itse valita aiheita iltoihin ja näin hartauksissa näkyy nuorten oma kädenjälki.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

"Nuorten illassa voi ottaa rennosti"

Nuorten illanviettoa

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhot ovat maksuttomia, ja niitä pitävät koulutetut nuoret.

Kerhot alkavat syyskuussa ja loppuvat toukokuun puolessa välissä. Kerhot ovat tauolla myös muina koulun vapaapäivinä tai loma-aikoina. Kerhot ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhoissa voi siis käydä kerran tai vaikka joka viikko!

Pelikerho

Pelikerhossa pelataan erilaisia lauta- ja korttipelejä. Mitään ei tarvitse vielä osata kerhoon tultaessa. Voit tuoda myös oman pelisi mukaan! 7.-luokkalaisille tai sitä vanhemmille maanantaisin seurakuntatalon nuorisotilassa klo 17-18

Jousiammuntakerho

Ilvesnuoli ry harjoituttaa lajin pariin uusia jousiampujia. Kerhoon tullessa ei tarvitse osata vielä mitään, ja välineitä saa kerhon ajaksi käyttöön        kerhopaikasta.
7.-luokkalaisille tai sitä vanhemmille seurakuntatalon liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 18-20

Leffakerho

Leffakerhossa katsotaan yhdellä kerhokerralla yksi elokuva. Pääset vaikuttamaan elokuvan valintaan ensimmäisen kerhokertasi jälkeen! Perjantaisin seurakuntatalon nuorisotilassa klo 17-20. Kerhon ikäraja määräytyy elokuvan mukaan.

Lisätietoa Matiakselta

Kerhonohjaaminen

Kerhonohjaaminen on tärkeää työtä, josta kerhonohjaajana saa monipuolisia kokemuksia ryhmänohjaamisesta sekä pientä karkkirahaa. Kerhonohjaajana sitoudutaan pitämään kerhoa joka viikko. Tukea työhön saa kuukausittaisista kerhonohjaajapalavereista sekä kerhonohjaajakoulutuksista. Kerhonohjaaja ei koskaan myöskään pidä kerhoaan yksin, vaan kerhossa on aina vähintään kaksi ohjaajaa.

Kerhonohjaajaksi voi ryhtyä käymällä kerhonohjaajakoulutuksen.

Jos kerhonohjaaminen kiinnostaa, voit myös olla yhteydessä Matiakseen.