Kirkkokuoro ja Kaikenääniset Forssan seurakuntatalo, Koijärven kirkko

Forssan kirkkokuoro ja Kaikenääniset harjoittelevat yhdessä vuoroviikoin Forssan seurakuntatalolla ja Koijärven kirkossa. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Harjoittelemme monipuolisesti erilaista hengellistä musiikkia. Esiinnymme seurakunnan tapahtumissa, mm. messuissa. Syyskausi päättyy Koijärven kirkossa 4.12. klo 18 pidettävään joulukonserttiin.

Parittomina viikkoina harjoitukset Koijärven kirkossa. Yhteiset kyydit lähtevät Forssan seurakuntatalolta klo 17.30.

Parillisina viikkoina harjoitukset Forssan seurakuntatalossa.

Haemme lisää laulajia erityisesti miesääniin ja alttoihin. Ryhmiä vetää kanttori Outi Aro-Heinilä, puh. 040-6647642.