Forssan seurakunta                                 vk 20/16.5.2019

Kuollut: Pentti Henrik Jakka 88 v, Sirkka Marjatta Rämö 88 v, Väinö Armas Lehtomaa 87 v, Ilkka Rikhard Lalli 79 v

Kastettu: Neela Adessa Vivian Kankkunen

JUMALANPALVELUKSET

La 18.5. klo 11 Erityisrippikoulun konfirmaatio Forssan kirkossa, Jenni Jaakonsaari, Kauppi, av. Suvilampi.

4. su pääsiäisestä 19.5.

Klo 10 messu Forssan kirkossa, l. Sulkko, s. Löytömäki, k. Kauppi, av. Pöllänen ja Laakso. Väärteinä Pekka Anttila ja Seppo Nurmi. Kirkkokahvit messun jälkeen.

Klo 12 messu Koijärven kirkossa, Löytömäki ja Aro-Heinilä. Messun jälkeen seppeleenlasku muistomerkeillä ja kirkkokahvit Koijärven srk-talolla.

Kolehdit: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen, Suomen Lähetysseura.

Klo 13 Forssan kirkossa päiväkerholaisten ja avoimien päiväkerhojen kevätmessu.

Kuisma, Kauppi av. Sulkko, Suvilampi, Ylitalo, Saastamoinen ja Yli-Hakula. Väärtinä Kirsti Lukander.

Tervetuloa kaikki lapset koko perheen ja kummien kanssa aloittamaan Kummin kaa –päivää.  Kirkkokahvit ja –mehut. Messun jälkeen kirkonrotalta saa rintamerkin, jolla pääsee ko. päivänä Luontomuseoon seikkailemaan sekä Vesihelmeen alennuksella.

TILAISUUDET

Su 19.5. Kaatuneitten muistopäivän seppeltenlasku klo 12 Forssan hautausmaalla, mukana Sulkko; Koijärven hautausmaalla klo 13, mukana Löytömäki ja Aro-Heinilä, puhe Sirkka-Liisa Anttila, kahvitilaisuus Koijärven seurakuntatalolla.
To 16.5. klo 9.45 Varttirukous srk-talon kappelissa.

To 16.5. klo 10 Vikspirtin keskustelupiiri, Laihorinne.

To 16.5. klo 13 Toukosiunaus Raimo Vaittisen tilalla, Turun Valtatie 1, kahvitarjoilu, Löytömäki ja Kauppi.

To 16.5. klo 18:30 Nimikkolähetti Marja Ochiengin vierailu Forssan seurakuntatalossa. Tule kuulemaan terveiset Keniasta, Kähärä, musiikissa Kauppi. Kahvitarjoilu.

La 18.5. Lähetyssoppi Forssan torilla klo 9-13.

Tuusulan retkelle ilmoittautuneet: lähdemme srk-talon edestä ti 21.5. klo 9.30. Retken hinta 50€ kerätään matkan alkaessa.

Ti 21.5. klo 13.30 Ystävänkammarilla Siionin kannel -seurat, Löytömäki.

Ke 22.5. Seurakuntatoimisto avoinna klo 10-14.

Forssa-viikolla ma 20.5. ja to 23.5. klo 14-18 Pappila on auki tutustumista varten. Opas paikalla.

Ke 22.5. klo 18.30 Kirkkovaltuuston kokous Forssan seurakuntatalolla. Sitä ennen klo 17 työalat esittäytyvät rasteilla. Tervetuloa luottamushenkilöt ja vastuuryhmien jäsenet, kahvitarjoilu ennen kokousta!

Lähetysväen retkelle ilmoittautuneet: lähdemme srk-talon edestä to 23.5. klo 8.30.

TULOSSA

Su 26.5. klo 10 torilla messu, mukana Kaupungin soittokunta, kahvitarjoilu.

Ke 29.5. klo 12.30 Suvivirsi sairaalalla. Lauluhetken jälkeen tervetuloa mahdollisuuksien mukaan laulukierrokselle osastoille. Mukana sair.past. ja kanttorit.

Ke 12.6. Sastamalan retki, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia.  Koijärven kerhojen ja muiden kiinnostuneiden kokopäiväretki, Ihanamäki, kirkkovierailu, Suomalaisen kirjan museo, Jokinen outlet, mahdollisuus myös käydä Herra Hakkaraisen talossa. Ilmoittautumiset diakoniatoimisto Tarja Riikonen p.040 574 7467.

Tammelan rovastikunta          vk 20/16.5.2019
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

La 18.5. Naisten aamukahvit Liisa Puralla Portaassa klo 10. Ruoka- ja kahvimaksu 10 €. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. srk:t.

Ma 20.5. klo 18 Rukousilta Jokioisten srk-talossa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.