KUOLLEET
Martti Rafael Rauhala 86 v, Mirja Kaarina Willberg 86 v, Airi Anna-Liisa Sainio 80 v, Kalevi Veikko Klemelä 77 v, Irma Paulikki Jakonen 70 v, Seppo Johannes Virtanen 56 v.

KASTETUT
Hilma Toini Sylvia Salminen, Viljo Simo Hannu Ahlqvist, Jasper Johannes Kristian Hakala.

JUMALANPALVELUKSET

Marian ilmestyspäivä su. 24.3.
Klo 10 Messu Forssan kirkossa, Sulkko, Laihorinne, Kauppi sekä väärteinä Anita Kreivi ja Kaija Hakala. Marttojen kirkkopyhä, messun jälkeen kirkkokahvit.

Klo 12 Messu Koijärven kirkossa, Laihorinne, Aro-Heinilä ja Koijärven kanteleet sekä väärtinä Marja-Terttu Honkasalo. Messun jälkeen Maatalousnaisten kirkkokahvit srk-talolla.

Kolehdit: Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön.

TAPAHTUMAT

To 21.3. klo 9.45 Varttirukous srk-talon kappelissa.

Ti 26.3. klo 18 Ilosanomapiiri Vikspirtissä, Mäki-Kerttulat.

Su 31.3. klo 15 Konsertti Mauno Kuusiston musiikkia – Kertokaa se hänelle. Tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen harppu ja kantele. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € musiikkityölle.

VIELÄ EHTII ILMOITTAUTUA SEURAKUNTARETKELLE!
Retkeilemme Lappeenrannan seudulle, 7.-9.6. Käymme mm katsomassa Imatran koskinäytöksen ja risteilemme Saimaalla. Yövymme Holiday Club Saimaalla. Ilmoittautumiset srk-toimistoon maaliskuun aikana p. 03 414 51 klo 9-13. Retken hinta alle 400€. Retkellä mukana Anniina ja Hannele Suvilampi.

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

La 23.3. Naisten aamukahvit hotelli Scandic Forssa. Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Toimittaja Carmen Heikkilä puhuu aiheesta ”Rakkauden tiellä”, musiikissa Markku Laitinen. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. srk:t.

Su 24.3. klo 15 Marianpäivän konsertti Jokioisten kirkossa. Rovastikunnan kuorot. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € rovastikunnan musiikkityön hyväksi.

Ma 25.3. klo 18 Rukousilta Jokioisten srk-talossa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Su 31.3. Sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja kristillinen kirjailija Saara Kinnunen Jokioisten srk-talossa. Tilaisuus alkaa klo 11.30 lounaalla, klo 12.15 Ihmisen kolme peruskaipuuta - millaiset eväät sain ja millaiset eväät annan lapsilleni? klo 13.30 Selviytymiskeinot elämän pettymyksissä, kahvi 14.30, jatkuu klo 15.00 Sovintoon elämän kanssa - uutta luovan Jumalan kohtaaminen. Isompia osallistujaryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ruokailun takia ti 26.3. mennessä Jokioisten kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151.

La 6.4. klo 12-16 Kristittynä tässä ajassa -Mistä tunnistaa eksytyksen? Forssan Torikirkossa, Hämeentie 15. Terapeutti Salme Blomster luennoi. Vapaa pääsy. Keittolounas + kahvi 6€. Ilmoittaudu posti@jaanapollanen.fi / 044 974 5335. Tervetuloa läheltä ja kaukaa! Järjestäjät: Jokioisten ja Tammelan luterilaiset seurakunnat, Forssan Helluntai- ja Vapaaseurakunnat, Ystäväkirkko sekä Ev.lut Kansanlähetys

Valtakunnallinen kirkon Palveleva Puhelin on suljettu 20.-24.3. johtuen ongelmista kuuluvuudessa. Palveleva netti ja chat toimivat, ks. www.kirkonkeskusteluapua.fi