Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys 2017 torjuu ihmiskauppaa.

Suomessa vuoden yhtiesvastuuvaroin autetaan ihmiskaupaun uhreja yhteistyössä Pro-tukipiste ry:n, Rikosuhripäivystyksen, Pakolaisneuvonta ry:n ja Monika-Naiset liitto ry:n kanssa.  Kansainvälinen työ, jota tuetaan yhteisvastuuvaroin, keskittyy erityisesti konfliktien keskellä asuvien nuorten auttamiseen, jotta he pystyisivät rakentamaan kohtuullisen elämän, eivätkä joutuisi ihmissalakujettajien ja ihmiskaupan uhriksi.

Lisätietoja löydät: https://www.yhteisvastuu.fi/

Partiolaisten yhteisvastuutempaus

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

Voit lahjoittaa yhteisvastuukeräykseen monin eri tavoin

Yhteisvastuukeräyksessä voit olla mukana lahjoittamalla lipas- tai listakeräyksiin ja osallistumalla yhteisvastuukeräyksen hyväksi järjestettäviin tapahtumiin, ks. kevään yhteisvastuukalenteri.

Jos käytät pankkisiirtoa, laita viitteeksi 302041, niin lahjoituksesi huomioidaan Forssan seurakunnan keräystuloksessa.

• Nordea FI16 2089 1800 0067 75
  • Pohjola PankkiFI14 5000 0120 2362 28