Forssan seurakunnan hautausmaat

Forssan hautausmaa ja siunauskappeli, Tampereentie 10, 30100 Forssa
Koijärven kirkko ja hautausmaa, Kojontie 94, 31130 Koijärvi

Seurakunnalla on käytössään kaksi hautausmaata, Forssan ja Koijärven hautausmaat. Huollettavaa yhteispinta-alaa hautausmaille kertyy n. 20 hehtaaria.
Forssan hautausmaalla sijaitsee kaksi siunauskappelia. Siunaukset toimitetaan uudemmassa punatiilipintaisessa siunauskappelissa. Koijärvellä siunaukset toimitetaan Koijärven kirkossa.

Hautausvaihtoehtoina ovat arkku- tai uurnahautaaminen sukuhautoihin ja paikaton muistolehto.

Hautapaikallisiin hautoihin voi tehdä seurakunnan kanssa erilaisia hoitosopimuksia, joista saa tarkempaa tietoa seurakunnan taloustoimistosta:

Hannele Mäki-Tulokas p.050-5017855 tai hannele. maki-tulokas@evl.fi.

Muistolehto anonyyminä alueena siivotaan viikoittain, eikä alueelle saa tuoda pysyväisluontoisia muistoja tai huomionosoituksia. Tämä siksi, että tilaa riittää paikan luonteen mukaisesti kaikkien alueelle haudattujen omaisten tuomille kukille ja kynttilöille. Sama ohjeistus koskee muitakin yleisiä muistomerkkejä (menetettyjen lasten sekä muualle haudattujen muistomerkit). Muistolehtoon laskettujen muistokukkien kortit on syytä kerätä talteen heti siunaustilaisuuden jälkeen.

Uurnanlaskutilaisuus kannattaa tilata hyvissä ajoin hautausmaanhoitaja Mari Lehto p.050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi. Mielellään viikkoa ennen suunniteltua uurnanlaskuaikaa. Varsinkin talvisin on hyvä olla ajoissa liikkeellä, koska hautapaikka pitää sulattaa.

Lisätietoa siunaus- ja arkkuhautausajoista löytyy hautajaiset -osiossa.