5. su pääsiäisestä 21.5. Rukoussunnuntai Sydämen puhetta Jumalan kanssa
Klo 10 Perhemessu Forssan kirkossa, l. ja s. Kuisma av. Kähärä, k. Paavolainen, väärteinä Markus Suonpää ja Kirsti Lukander sekä mukana Giren, Lautaporras, Leino, Salonen ja Suvilampi. Päiväkerholaiset. Pienet Kuhankeittäjät ja Natalia Maltizova. Messun jälkeen kirkkokahvit.
Klo 12 Kaatuneiden muistopäivän seppeleenlasku, Forssan hautausmaalla, Kähärä.
Klo 12 Messu Koijärvellä. Laihorinne, Aro-Heinilä ja kirkkokuoro sekä väärtinä Riikka Viljanen.
Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudoilla, puhuja Heikki Toivonen sekä kirkkokahvit Koijärven srk-talolla.
Kolehdit: Kirkkopäivien järjestämiseen, Kirkkopalvelut.

To 18.5. ei ole Mettiäisten kävelypiiriä. Seuraava kokoontuminen Riitan luona Marjalassa, tarkemmat tiedot myöhemmin. Kävelyt jatkuvat taas syksyllä.

Hartaudet: To 18.5. klo 10 Rimpikoto, klo 13.30 Heikanrinne ja klo 15 Niittyvilla, Löytömäki ja Paavolainen. Pe 19.5. klo 14.30 Lupiini, Kähärä.

La 20.5. klo 9-12 Lähetyssoppi Forssan torilla.

Su 21.5. klo 15 Rauhanyhdistyksen seurat, Pappilassa.

Ma 22.5. klo 18 Katukirkko, Susanna Peltonen, Arto Mäki-Kerttula, Hannu Mäkelä, Kansanlähetyksen vastuuvuoro.

Ti 23.5. klo 12-14.30 Koijärven kerhojen kevätjuhla Koijärven seurakuntatalolla. Lounaan hinta 6 €. Kuljetus Matkusta. Laihorinne, Kujala.

Ke 24.5. Klo 18 Työikäiset naiset Klemelän ylätalossa. Rantasauna lämpiää. Luemme keskustelua varten Irja Askolan ”Pöytä katettu kaikille” –teoksesta luvun V ”Pyhä tuuli puhaltaa”.

Lapsi- ja perhetyö: Toiminnallisille aikuinen ja lapsi –leireille  1-4.7. ilmoittautuminen meneillään. Maanantai 16.6. on viimeinen ilmoittautumispäivä.  Leirejä on kaksi eli 1.-2.7. ja 3.4.7. Molemmat leirit järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi molemmille leireille. Ilmoittautuminen osoitteessa www.forssanseurakunta.fi  Lisätiedot: Tarja-Leena Ylitalo p. 0503478923.

YSTÄVÄN KAMMARI; Hämeentie 5:

Pe 19.5 klo 9-10 verenpaineen mittausta. Klo 10.30 hartaus; Eikka Kähärä. Klo 11 lounas.

Ke 24.5 klo 10 kuntotuokio. Klo 11 lounas.

Pe 26.5 Kammari suljettu.

Tulossa: To 25.5. klo 16 Afrikkalainen gospelmessu, Forssan kirkossa.

Su 28.5. klo 10 Torijumalanpalvelus.

Seurakunnan toimipisteisiin unohtuneita tavaroita ja vaatteita säilytetään vielä hetkinen seurakuntatoimistolla!

kastetut

Roomeo Viljami Erik Busk

Hilla Aurora Lehti

Elias Otto Lehti

kuolleet

Aino Lemmikki Kaleva 92 v

Martti Antero Louhelo 85 v

Matti Sakari Eerola 79 v

Valma Inkeri Partamies 64 v

Tammelan rovastikunta

(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

La 20.5. klo 10 Naisten aamukahvit Liisa Puralla Portaassa. Ruoka- ja kahvimaksu 10 €.