Forssan seurakunta

1. paastonajan su 18.2. Jeesus, kiusausten voittaja
Klo 10 Messu Forssan kirkossa, Sulkko, Löytömäki, Paavolainen ja Rouvinen sekä väärteinä Mika Helin ja Riitta Lehmus. Väärtipyhä.

Kolehti: Medialähetystyöhön Intiassa, Medialähetys Sanansaattajat ry.

Lähetyssopen tuotto vuodelta 2017 oli hienot 9868,30 € . Kiitos! Hyvän mielen lämpimiä lahjoja, sukkia, huiveja ja pipoja sekä kaikkea kaunista löydät edelleen Lähetyssopesta, Hämeentie 5.

Koijärven Yhteisvastuutapahtuma 11.2. tuotti 1002,10€. Suurkiitos kaikille!

Tänään to 15.2. Vikspirtin keskustelupiiri, Anita Kreivi.

Pe 16.2. Ei eläkeläisten ruokailua srk-talolla.

Su 18.2. Messun jälkeen Forssassa väärtien tapaaminen, Löytömäki.

Ti 20.2.
Klo 13
(ruokailu klo 12.45) Ikänuoret Matkun kylätalolla, Laihorinne.
Klo 13.30 Ystävänkammarilla Siionin Kannel- ja lähetyspiiri, Matias Roto.

Ke 21.2.
Klo 12 Eloa ja iloa eläkeläisille
srk-talossa. Ruokailumahdollisuus klo 11-12 hintaan 7€. Ohjelmaa teemalla Askeleet klo 12 alkaen, lopuksi kahvit 1€. Aro-Heinilä, Kuisma, Lautaporras ja jalkojenhoitaja Riina Martikainen.
Klo 12.30 (ruokailu klo 12) Kaikenikäiset, Laihorinne.
Klo 18 Yhteinen, avoin teeilta suomalais- ja maahanmuuttajanaisille srk-talolla.

Tulossa:

To 22.2.
Klo 8.30
Ekumeeninen aamurukous Saalem-temppelissä.
Klo 18:30 ”Muutostarinoita” Sanan ja Rukouksen ilta Pappilassa. Vieraana lähetystyöntekijä ja valokuvaaja Ari Vitikainen, mukana myös Laihorinne, Saana Vinnari ja Mäki-Kerttulat.

Su 4.3. klo 11.30-13.30 Yhteisvastuulounas srk-talossa. Kermainen lohikeitto, jälkiruoka +kahvi 12€/hlö. Lapset 5€, alle 5v. maksutta.

La 10.3. klo 11-14  isovanhempien ja lastenlasten touhupäivä Forssan srk-talossa.

To 15.3. Isien/pappojen ja lasten ilta Klemelän leirikeskuksessa ulkoilun merkeissä.

kastetut

Iia Aurora Ahlman

kuolleet

Eino Johannes Paara 100 v.

Risto Kalevi Ranta 73 v.
Jorma Erik Gunnar Aittamäki 70 v.

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

Su 18.2. klo 15  Israel-juhla, Forssan srk-talossa. Kahvitarjoilu alk. klo 14.30. Puhujavieraana tunnettu Lähi-idän asiantuntija, pastori-kirjailija Pekka Sartola. Heprealaisia lauluja esittää ja yhteislauluja säestää Esa Lahti. Tilaisuuden juontaa Kalevi Jokinen. Hyvää kristillistä kirjallisuutta myynnissä.  Kolehti seurakuntatyöhön Israeliin.

La 24.2. Naisten aamukahvit hotelli Scandic Forssa. Osall.maksu 5€, sis. kahvitarjoilun klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Aiheena ”Elämäni polku”, puhe lehtori Merja Vainio, musiikissa Seppo Lukander. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.