Forssan seurakunta                                vk 25/22.6.2017

Juhannuspäivä la 24.6. Johannes Kastajan päivä Tien raivaaja
Klo 10 Kansanlaulukirkko ja suvivirsi Forssan kirkon pihalla, l. Löytömäki s. Kähärä k. Aro-Heinilä, avustajat Anneli Kaseva, Merja Vainio ja Marjatta Virtanen. Messun jälkeen kirkkokahvit.
Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa, Kirkon diakoniarahasto.

3. su helluntaista 25.6. Kutsu Jumalan valtakuntaan
Klo 10 Messu Forssan kirkossa, l. Kuisma, s. Löytömäki k. Paavolainen, väärteinä: Marjatta Virtanen ja Markus Suonpää.
Klo 12 Jumalanpalvelus Matkun rukoushuoneella, Löytömäki ja Paavolainen.
Kolehdit: Kirkon ulkosuomalaistyöhön, Kirkkohallitus.

Seurakuntatoimisto (ent. kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto) sekä srk:n puhelinvaihde on perjantaisin suljettuna 19.6.–13.8.

Tänään to 22.6.

Klo 13 Koijärven kerhojen kesäkahvit Koijärven srk-talossa. Mukana Kenian lähettimme Marja Ochieng, Aro-Heinilä ja Kähärä. Kuljetus Matkun kerholaisille.

Kesäteatteriretki Hyvinkäälle ”Piispa Henrik”, lähtö srk-talolta klo 16.00.

Pe 23.6. klo 18 Juhannusaaton evankeliumi- ja lähetysjuhla leirikeskus Klemelässä. Richard Ondicho Keniasta, Haataja, Inkeri Suonpää, Knuutinen, Laakso, Paavolainen ja rippikoululaiset.

La 24.6. klo 14 Juhannusjuhla Rukoushuoneella, Parvio, Rantanen, Norro ja Pelto-Huikko.

Ke 28.6. Koijärven kerhojen ja muiden mukaan ilmoittautuneiden retki opastetulle Väinö Linnan kierrokselle, Urjalan kirkkoon ja lounaalle Metsälinnaan. Aikataulu: Forssa seurakuntatalo klo 9-Koijärvi seurakuntatalo klo 9.20- Matku kylätalo klo 9.35. retken hinta 45 €.

To 29.6.
Klo 14 Eläkeläisten kesäkirkko Forssan kirkossa kahveineen, p. Kähärä, k. Aro-Heinilä, d. Kujala. Mikäli tarvitset kuljetusta tai kirkkokaveria, ota yhteys diakoniatoimistoon 050 370 6556 viimeistään ti 27.6. Tervetuloa myös naapuriseurakunnista!

Klo 17-19 Kantele-piiri Koijärven kirkolla. Lisätiedot Outi puh. 040-6647642.

DIAKONIATYÖN KESÄÄ

Ke 2.8. klo 10-15 Eläkeläisten kesäpäivä Klemelässä.

Pe 4.8. klo 12-15 Mielenterveysväen iltapäivä Klemelässä

Tulossa:
Jatkoripari 50 v. sitten rippikoulunsa käyneille
Klemelässä to 3.8. klo 10 – 15. Ilmoittautuminen 13.7. mennessä diak.toimistoon, 0503706556 varmimmin aamupäivällä (myös vastaaja) tai sähköpostilla eeva.rouvinen@evl.fi  Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös mahd. ruoka-aineallergiat.
Kutsu on lähetetty v. 1952 syntyneille seurakunnan jäsenille. Kerro päivästä myös muualla asuville rippikoulukavereillesi!

kastetut

Jare Juho Tapio Lampo

kuolleet

Helmi Maria Suontausta 85 v.

Allan Taavetti Aromaa  79 v.

Olavi Antti Pajulampi 75 v.