Ke 6.12. Itsenäisyyspäivä, Suomi 100 vuotta Kiitos isänmaasta

Klo 9 Seppeleenlasku Forssan sankarihaudoilla, Karjalaan jääneiden ja vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkillä, mukana Löytömäki.
Klo 10 Jumalanpalvelus Forssan kirkossa, l. Löytömäki s. Kuisma k. Aro-Heinilä ja Forssan mieskuoro sekä väärteinä Jorma Pelto-Huikko ja Marja-Liisa Sarin. Glögitarjoilu.
klo 16 Jumalanpalvelus Koijärven kirkossa, Laihorinne, Paavolainen, Talkookuoro sekä väärtinä Mikko Maunu. Seppeleenlasku sankarihaudoille, puhujana Seppo Pirhonen. Matkun Kyläyhdistys tarjoaa kahvit seurakuntatalolla.
Kolehdit: Veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen, Veteraanivastuu ry.
Hyvää itsenäisyyspäivää!

2. adventtisunnuntai 10.12. Kuninkaasi tulee kunniassa
Klo 10 Messu Forssan kirkossa, l. Laihorinne s. Sulkko k. Paavolainen av. Knuutinen sekä väärteinä Anja Laurila ja Reino Arppe.
Kolehti: Katukirkko ry, Forssa.

Tänään ke 6.12. klo 16 Itsenäisyyspäivän hartaus Forssan kirkossa, partiolaisten lupauksenanto ja soihtukulkue hautausmaalle. Kaikki tervetulleita!

To 7.12.
Klo 10 Vikspirtin keskustelupiiri,
Anita Kreivi.
Klo 14 Raamattutunti Rukoushuoneella, Henri Haataja.
Klo 18 Yhteinen, avoin teeilta suomalais- ja maahanmuuttajanaisille srk-talolla.

Pe 8.12. Forssalaiset seimivaellukset:
 1) klo 10
alkaen kulkee reittiä Sarasmäen Kukka ja Hautaustoimisto, Rautatienkatu 12 -> Kela, Rautatienkatu 11 ->Topi-keittiöt, Turuntie 2 -> Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Kalevi Laine, Kauppakatu 22-24 -> Lähetyssoppi, Hämeentie 5, Säästöpankinkadun puoli -> Terjen Kukkapuoti, Kartanonkatu 12 -> Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16
2) klo 17 alkaen kulkee reittiä Forssan Poika, Sibeliuksenkatu 1 -> Hope-kirpputori, Hämeentie 19
 -> Sattumankauppa ja Entisöinti, Hämeentie 22 -> Prisma-keskuksen käytävä, Tapulikuja 6 -> Forssan kirkko, I Linja 4
Jokaisen seimen äärellä lauletaan joululauluja. Viimeisellä seimellä glögi- ja piparitarjoilu.

La 9.12. klo 19 Markon ja Kasperin joulukonsertti Forssan kirkossa, mukana myös Elli Lukander ja Sini Anttila. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Su 10.12
Klo 14 Lasten joululaulelot
, Forssan srk-talossa. Lauletaan ja leikitään uusia ja vanhoja lasten joululauluja. Mukana Humppilan lapsikuoro sekä Forssan päiväkerholaiset, mehutarjoilu. Tervetuloa koko perheen kanssa, myös isovanhemmat ja kummit!
Klo 18 Kauneimmat Joululaulut Koijärven kirkossa. Musiikkivieraana Koijärven kannel-ryhmä.

Ma 11.12. klo 18 Katukirkko, Kähärä ja Esa Lahti, lauletaan Kauneimpia joululauluja.

Ke 13.12.

Klo 12 Koijärven kerhojen yhteinen joulujuhla Koijärven seurakuntatalossa.  Joululounaan hinta 7€. Mukana Laihorinne, Aro-Heinilä ja Kujala. Matkun kerholaisille kuljetus.

Klo 13.30 Mielenterveysväen joululauluhetki kirkossa, Mirja Paju, Mäkelä ja Pöllänen.

Klo 14 Eläkeliiton ja Forssan Seudun invalidien hengellinen tilaisuus srk-talolla, Kähärä ja Paavolainen.
Klo 18 FSHKY:n henkilökunnan ja eläkeläisten jouluhartaus Forssan kirkossa (Spiritus Hospitalis harjoittelee to 7.12. klo 18.30 srk-talolla ja ke 13.12. klo 17 kirkossa).

Tulossa:

To 14.12.
Seurakunnan toimistot suljettuina tietoliikennekatkosten vuoksi.

Klo 8.30 pääterveysaseman kahviossa jouluhartaus, Mäkelä ja Esa Lahti.
Klo 8.30 Ekumeeninen aamurukous Forssan seurakuntatalo, kappeli. Keskustelua, aamukahvi, Raamatuntutkistelu ja rukousta, Löytömäki.
Klo 10 Vikspirtin Kauneimmat joululaulut, Paavolainen.
Klo 13 Eläkeläisten joulujuhla srk-talossa. Mukana Laihorinne, Aro-Heinilä, Lautaporras, Pöllänen, Rouvinen ja Kujala. Jos kaipaat kyytiä, ota yhteys diakoniatoimistoon, 050 3706556. Voit jättää myös viestin vastaajaan, otamme sinuun yhteyttä.

Su 17.12. klo 17 ja klo 19 (huom. ajat!) Kauneimmat Joululaulut Forssan kirkossa.

Seurakuntamme entiset ja nykyiset työntekijät! Olette lämpimästi tervetulleita perinteiseen jouluiseen kahvihetkeen ke 20.12. klo 14 Forssan srk-talolle.

Uusi seurakuntalehti jaettu viikonloppuna, jos et saanut omaasi, voit hakea lehden srk-toimistosta tai lukea seurakunnan kotisivuilta.

kastetut

Helmi Sofia Taivalantti

Eemeli Eero Olavi Toukkari

Lotta Saara Hilda Saarinen

kuolleet

Senja Terhikki Taisto 92 v.

Leo Johannes Järventausta 88 v.

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

Tulossa
To 14.12.
Klo 8.30 Ekumeeninen aamurukous
Forssan srk, Kartanonkatu 16.
Klo 18 Israel-ilta: Hanukkajuhla Ypäjän seurakuntakodissa (kirkon vieressä).