Kuollut:
Onni Ilmari Anttila 97 v, Helkky Helena Sippola 82 v, Mikko Aukusti Tarri 81 v, Kerttu Ansa Kyllikki Pietilä 74 v, Seija Marja-Leena Virtanen 70 v, Heimo Paavali Silvennoinen 68 v, Leena Marketta Sula 58 v.

Kastettu:
Daniel Vesa Einari Yrjölä

Vihitty:
Eino Veikko Yrjölä ja Eija-Leena Pauliina Tammisto.

3. su pääsiäisestä 22.4.
Klo 10 Messu Forssan kirkossa, Löytömäki, Kähärä, Aro-Heinilä, Kauppi, Kirkkokuoro, väärteinä Sari ja Pauli Rämö sekä nuoret. Messun jälkeen 80- ja 85-vuotiaitten juhla seurakuntatalolla.
Klo 12 Messu Koijärven kirkossa, Kähärä ja Kauppi.
Kolehdit: Lukutaitoa naisille Afrikassa, Suomen Pipliaseura.

To 19.4. klo 9 (huom. aika!) Ekumeeninen aamurukous adventtiseurakunnassa, Pekolanraitti 8. Tervetuloa kaikista kirkkokunnista!
To 19.4. klo 18 Kevätlaulajaiset Matkun kylätalossa. Yhteisvastuu-tapahtuma.

Su 22.4. klo 14 Suomenkielinen raamattupiiri Nuorisotilassa.
Su 22.4. Klo 17 Urkupillien huutokauppa Koijärven kirkolla
Su 22.4. klo 18 Keväinen konsertti Koijärven kirkolla, vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Ke 25.4 klo 18 Palava pensas harjoitukset, srk-sali

To 26.4. klo 10.45 Varttirukous srk-talon kappelissa.
To 26.4. klo 18.30 Sanan ja rukouksen ilta Vikspirtissä, Ollintie 5, kanttori Tiina-Maria Kauppi.

Pe 27.4. Klo 14 Veteraanipäivän tilaisuus srk-talolla, kahvitarjoilu alkaa klo 13. Seurakunnan tervehdys Esa Löytömäki ja kaupungin tervehdys Kaisa Lepola sekä juhlapuhe Sirkus Mattila, Hämeenlinnan Seudun Lottaperinneyhdistyksen puheenjohtaja, Heikan koulun 2B luokka tuo musiikilliset terveiset.

Ti 1.5. klo 12-15 Vapputapahtuma seurakuntatalolla, simaa ja munkkia kaikille, ohjelmaa eri-ikäisille, askartelua, runoa ja musiikkia, ongintaa, yhteislaulua. Tervetuloa!

Ke 16.5. klo 10-14.30 Eläkeläisten kevätpäivä Klemelässä. Yhteistä ohjelmaa, yhdessäoloa, lounas, päiväkahvit, kuljetus tarvittaessa. Päivän hinta 10 € sisältää kaiken. Yhteistyössä terveyttä edistävien järjestöjen kanssa.  Ilmoittautuminen diakoniatoimistoon p. 050 3706556 (voit jättää myös viestin) 8.5. mennessä. Mukana Sulkko, Aro-Heinilä ja diakoniatyöntekijöitä.

Tammelan rovastikunta
(Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä ja Somero)

Tänään to 19.4. klo 18 Israel-ilta “Israel 70 vuotta” Jokioisten srk-talossa. Mukana mm. Beit Singerin lastenkodin apulaisjohtaja Ariel Rascovsky ja opettaja, muusikko Dorin Ben Hamo Israelista sekä toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri Israelin Ystävät ry.

Pe 20.4. klo 11.30 Ystävän Kammarin keinutuolivieraana Tammelan kirkkoherra Juha Koivulahti.

La 21.4. Naisten aamukahvit hotelli Scandic Forssa. Osall.maksu 5€, sis. kahvitarjoilun klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Johtava diakoniatyöntekijä Eeva Rouvinen, aiheena: ”Kuka elää elämääni?”, musiikissa kanttori Mirja Paju. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.