Kirkkoherran tervehdys

"Meitin seurakunta uskoo ja välittää"

Vorssalaiseen sielunmaisemaan kuuluvat kirkon torni ja tehtaan piippu. Kun ne katoavat, koti-ikävä alkaa.

Seurakuntana haluamme, että tunnet tämän paikan kodiksesi. Seurakunta antaa kiinnekohdan. Usko kiinnittää Jumalaan, auttaa muitten ihmisten kanssa ja auttaa katsomaan myös omaan sisimpään.

Kirkossa kokoonnutaan Jumalan kohtaamiseen. Kaunis Forssan kirkko ja kodikas Koijärven kirkko ovat sunnuntaisin messujen (jumalanpalvelusten) tapahtumapaikkoina. Seurakuntalaiset toimivat väärteinä ja avustajina.

Kasteet, vihkimiset ja hautajaiset ovat elämän muutostilanteissa tärkeitä.

Diakoniatyössä kohdataan elämään taitekohdissa. Nuorisotyön piirissä kokoontuu iso määrä nuoria ja rippikoulussa uudet sukupolvet saavat kokea riparin riemua. Lapsi- ja perhetyö antavat turvallisen kasvualustan kerhoissa ja tapahtumissa. Musiikki tuo viestiä armosta ja rakkaudesta, kuoroissa on tilaa. Hautausmailla saa olla Jumalan puutarhassa. Seurakuntalehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Pas tullen si!

Esa Löytömäki