Forssan seurakunnan avoimet työpaikat

 

 

Forssan seurakunnan hautaustoimi palkkaa vuosittain kausi- ja kesätyöntekijöitä  sopimushautojen istutusten, hautausmaan sekä seurakunnan muiden viheralueiden hoitoon.

Kausityön kesto on 6kk ja kesätyön 2vko-2kk. Työtä on toukokuun ja lokakuun välillä.

Työntekijän tulee olla 16v täyttänyt työsuhteen alkaessa (Laki nuoren työntekijän suojelusta) ja suomen kielen taitoinen.

Hakulomakkeen voi täyttää alla aukeavasta linkistä ja palauttaa sähköpostin liitteenä mari.lehto@evl.fi 

Lomakkeen voi myös tulostaa ja palauttaa selvästi täytettynä seurakuntatalolle. Kuoreen merkintä: Työhakemus hautausmaa. Osoite:  Forssan ev.lut. seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 FORSSA.

Työhakemukset tulee olla perillä 11.3.2018 mennessä.

Hakemukset käsitellään ja valinnat tehdään 29.3.2018 mennessä. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan aikana. Valituille henkilöille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Valittujen ja varalle valittujen nimet ovat nähtävillä seurakuntatalon ilmoitustaululla os. Kartanonkatu 16, 30100 FORSSA.

 

Lisätietoja antaa hautausmaanhoitaja Mari Lehto p. 050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi

 

Eduksi katsotaan soveltuva koulutus, hyvä fyysinen kunto ja pienkoneiden käyttötaito.  

Jos pidät ulkoilmatyöstä, olet täsmällinen ja työpaikka rauhallisessa ympäristössä kiinnostaa niin täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Työnhakulomake aukeaa tästä 

Mobiilihakemus

 

Forssan seurakunnassa on haettavana PERHENEUVOJAN VIRKA

Virassa edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, soveltuvuutta virkaan ja kirkon perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Sielunhoito- ja terapiatyöhön liittyvä koulutus ja kokemus sekä hyvät yhteistyötaidot katsotaan eduksi.

Valitun tulee olla konfirmoitu ev.-lut. kirkon jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virka on otettava vastaan 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen taito.

Viran palkkaus on vaativuustyhmän 601 mukainen, peruspalkka 3010 euroa. Sen lisäksi tulevat vuosisidonnaiset palkanlisät enintään 15 % sekä mahdollinen harkinnanvarainen palkanosa.

Hakemus ja CV tulee toimittaa 19.2.2018 klo 16 mennessä osoitteella Forssan seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa tai forssan.seurakunta@evl.fi. Kuoreen tai aihekenttään merkintä perheneuvoja. Haastattelut to 22.2. Psykologiset soveltuvuustutkimukset ke 14.3..

Tiedustelut: perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja anja.nwose@evl.fi p. 050 3030584 ja khra esa.loytomaki@evl.fi, p. 050 3373157.