Syysloman alakouluikäisten toimintapäivät

Syyslomalla seikkailemme seurakuntatalolla alakouluikäisten kanssa.
Maanantain ja tiistain (16. - 17.10.) seikkailevat 1.-2. luokat ja keskiviikon ja torstain (18.-19.10.) seikkailevat 3. - 6. luokat.

Päivät alkavat klo 9.00 seurakuntatalon salista ja loppuvat klo 14. Päivän jälkeen on mahdollisuus jäädä iltapäiväkerhoon klo 14-16.
Syysloman toimintapäivillä pääsee leikkimään yhdessä, askartelemaan, seikkailemaan seurakuntatalolla ja hyvällä säällä lähdemme käymään puistossa toisena päivänä.

Päivän aikana osallistujat saavat lounaan ja välipalan seurakunnalta. Toimintapäivät ovat kaikille ilmaisia.

Paikat toimintapäiville täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse, joten varmista, että antamasi sähköpostiosoite on oikein. Toimintapäiville otetaan alustavasti 20 lasta. Tämä lukumäärä ei ole kuitenkaan rajoite ja saatamme kutsua varasijoilta mukaan toimintapäiville, eli varasijoille kannattaa ilmoittautua. Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 1.10. klo 23.59.

Miten toimintapäiville ilmoittaudutaan?

 Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumiskaavakkeen kautta. 

Ilmoittaudu tästä

Tarvitsenko jotain mukaan?

Tarvitset ulkoiluun sopivat vaatteet toisena päivänä. Laitamme infon kotiin, olemmeko ulkona toisena päivänä. Sisäpelikengät eivät ole haitaksi, koska leikimme myös liikuntasalissa. 

Mitä jos jään varasijalle?

Varasijoille jääneille on mahdollisuus saada paikka toimintapäiviltä, jos joku varsinaisen paikan saanut peruu toimintapäiville tulonsa. Vielä edeltävänä päivänäkin voi päästä mukaan toimintapäiville.

 

Toimintapäivissä mukana 

Nuorisotyönohjaaja Tuula Sirén tuula.siren@evl.fi / 050 913 3036

Perhetyönohjaaja Reetta Haahti-Seppälä reetta.haahti-seppala@evl.fi / 050 3478923

vs. lapsityöntekijä Miia Lamberg miia.lamberg@evl.fi / 050 551 4931

Lapsityöntekijä Elina Malkamäki elina.malkamaki@evl.fi / 050 366 2920

 

   
Viisi iloista lasta, kädet toistensa harteilla.