Leirit alakoululaisille

Alakoululaisille järjestetään leirejä kesäisin ja syyslomalla.

Miten leirille ilmoittaudutaan?

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Kaavakkeen linkki avataan tähän hyvissä ajoin ennen leiriä. Molemmille leireille otetaan 25 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ylimenevät saavat varapaikan, ja heihin ollaan yhteydessä, mikäli jonkun leiriläisen tulo leirille peruuntuu.

Syksyn 2020 leirille voi ilmoittautua tästä linkistä 21.9. klo 13 alkaen.

Mitä jos jään varasijalle?

Varasijoille jääneille on mahdollisuus saada leiripaikka, jos joku varsinaisen leiripaikan saanut peruu leirille tulonsa. Vielä leirin ensimmäisenäkin päivänä voi saada leiripaikan.

Mitä leirille tarvitaan mukaan?

Leiriläisille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet leirivarusteista. Yleensä leireille kuitenkin tarvitaan vähintään:

  • petivaatteet: tyynyliina, aluslakana ja pussilakana (tai tyynyliina, aluslakana ja makuupussi)
  • vaatteita: kunnolliset ulkovaatteet, riittävästi vaihtovaatetta sekä sellaista touhuvaatetta, ettei haittaa, jos vähän tulee maalia tai muuta likaa vaatteeseen, myös yövaatteet ja lämpimät sukat
  • peseytymistarvikkeet: pyyhe, hammasvälineet, pesuaineet sekä kesällä uimapuku
  • leirimaksu: toivon mukaan tasaraha - tämä annetaan leirille tullessa leirin ohjaajille
  • omat henkilökohtaiset asiat: lääkkeet, herkkueväät ym.

Toivomme, että leiriläisillä ei olisi omia puhelimia mukana leirille tullessa. Leireillä on paljon yhteistä toimintaa, joissa puhelimia ei tarvitse. Puhelimet myös unohtuvat taskuun touhujen keskellä, jolloin rikkoontumisen vaara on suurempi. On siis helpompaa, jos puhelimet jätetään kotiin ja yhteydenpito hoidetaan leirin ohjaajien kautta.

Leirin ohjaajien yhteystiedot lähetetään osana leirikirjettä, joka lähetetään ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja alakouluikäisten leireistä:

Matias Pynnönen
nuorisotyönohjaaja

puh. 050 5981373
matias.pynnonen@evl.fi