Leirit alakoululaisille

2021 kesän leirit ovat tulossa!

Seurakunnan kesäleirit Klemelässä ovat kuluneen kouluvuoden mukaisesti:
1.-2.-luokkalaisille 5.7. klo 9.30 -6.7. klo 18.30, leirimaksu 10e
3.-6.-luokkalaisille 7.7. klo 9.30- 9.7. klo 18.30, leirimaksu 15e
Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis pian. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse. Varmista, että antamasi sähköpostiosoite on oikein!
Koronatilanteesta johtuen leireille otetaan alustavasti 15 leiriläistä. Varasijoille kannattaa silti ilmoittautua. Jos koronatilanne paranee kesän aikana huomattavasti, voidaan leireille ottaa varasijoilta lisää leiriläisiä.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 18.5. KLO 16.00 Ilmoittaudu tästä

Miten leirille ilmoittaudutaan?

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Leirille otetaan rajattu määrä leiriläisiä mutta varasijoille voi ja kannattaa myös ilmoittautua!

Mitä jos jään varasijalle?

Varasijoille jääneille on mahdollisuus saada leiripaikka, jos joku varsinaisen leiripaikan saanut peruu leirille tulonsa. Vielä leirin ensimmäisenäkin päivänä voi saada leiripaikan.

Mitä leirille tarvitaan mukaan?

Leiriläisille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet leirivarusteista. Yleensä leireille kuitenkin tarvitaan vähintään:

  • petivaatteet: tyynyliina, aluslakana ja pussilakana (tai tyynyliina, aluslakana ja makuupussi)
  • vaatteita: kunnolliset ulkovaatteet, riittävästi vaihtovaatetta sekä sellaista touhuvaatetta, ettei haittaa, jos vähän tulee maalia tai muuta likaa vaatteeseen, myös yövaatteet ja lämpimät sukat
  • peseytymistarvikkeet: pyyhe, hammasvälineet, pesuaineet sekä kesällä uimapuku
  • leirimaksu: toivon mukaan tasaraha - tämä annetaan leirille tullessa leirin ohjaajille
  • omat henkilökohtaiset asiat: lääkkeet, herkkueväät ym.

Toivomme, että leiriläisillä ei olisi omia puhelimia mukana leirille tullessa. Leireillä on paljon yhteistä toimintaa, joissa puhelimia ei tarvitse. Puhelimet myös unohtuvat taskuun touhujen keskellä, jolloin rikkoontumisen vaara on suurempi. On siis helpompaa, jos puhelimet jätetään kotiin ja yhteydenpito hoidetaan leirin ohjaajien kautta.

Leirin ohjaajien yhteystiedot lähetetään osana leirikirjettä, joka lähetetään ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja alakouluikäisten leireistä:

Tapio Laakso
nuorisotyönohjaaja

puh. 050 3662920
tapio.laakso@evl.fi