Kesän alakouluikäisten leirit

ma 5.7. kello 09.30 - pe 9.7. kello 18.30
Klemelän leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

2021 kesän leirit ovat tulossa! Joko leirihammasta kolottaa? Olisko kiva päästä kesällä yöksi leirille? Seurakunta järjestää jälleen leirit alakouluikäisille heinäkuussa 2021. Leirillä luvassa yhdessä pelailua, leikkejä, saunaa, uimista ja kaikenlaista jännää, mm. jousiammuntaa!

Seurakunnan kesäleirit Klemelässä ovat kuluneen kouluvuoden mukaisesti:
1.-2.-luokkalaisille 5.7. klo 9.30 -6.7. klo 18.30, leirimaksu 10e
3.-6.-luokkalaisille 7.7. klo 9.30- 9.7. klo 18.30, leirimaksu 15e
Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis pian. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse. Varmista, että antamasi sähköpostiosoite on oikein!
Koronatilanteesta johtuen leireille otetaan alustavasti 15 leiriläistä. Varasijoille kannattaa silti ilmoittautua. Jos koronatilanne paranee kesän aikana huomattavasti, voidaan leireille ottaa varasijoilta lisää leiriläisiä.

LEIRIPAIKAT OVAT TÄYNNÄ! VARASIJOILLE VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA. Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa saa nuorisotyönohjaaja Tapio Laaksolta tapio.laakso@evl.fi 0503662920

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!