Janne Oksanen pianokonsertti: Kuula The Piano Works

su 6.9. kello 18.00 - su 6.9. kello 19.15
Forssan kirkko

Janne Oksanen (s.1994) lahjakas pianisti soittaa Toivo Kuulan musiikkia. Ohjelmassa tuttuja sävelmiä kuten Häämarssi ja Lampaanpolska sekä paljon muuta kaunista ja tunnelmallista kirkon hienossa akustiikassa. Vapaa pääsy (ohjelma 15€ oman srk:n musiikkityölle) TERVETULOA!

Keväällä 2018 Janne esitti Toivo Kuulan koko pianotuotannon loppuunmyydyssä Musiikkitalon Camerata-salissa Helsingissä. Yle Radio 1 äänitti konsertin. Syksyllä 2019 Alba Records julkaisi Oksasen debyyttialbumin Kuula: The Piano Works, joka on saanut erinomaisia arvioita, mm. Helsingin Sanomilta 5 tähteä ja paikan ”Vuoden 2019 parhaat albumit” -listalla. Julkaisua seurasi yli 30 kaupungin konserttikiertue. Tämä on osa kiertuetta.

www.janneoksanen.com facebook.com/JanneOksanenMusic