Alakoululuikäisten kesän leiripäivät Klemelässä 2020

to 2.7. kello 09.00 - to 2.7. kello 15.00
Klemelän leirikeskus

YHDESSÄ! Tänä kesänä alakouluikäisille on rakennettu leiripäiviä Klemelään välillä 29.6.-1.7. Leiripäivillä ollaan sään salliessa paljon ulkona, leikitään ja pelataan yhdessä. Leiripäivillä pääsee myös uimaan ja kokeilemaan jousiammuntaa. Ilmoittaudu mukaan!

Seurakunnan leiripäivät alakouluikäisille Klemelässä (Syrjänharjuntie 12) pidetään kesä- heinäkuun vaihteessa 29.6.-2.7. Ensimmäiset kaksi päivää ovat suunnattu 4.-6.-luokkalaisille ja kaksi jälkimmäistä 1.-3.-luokkalaisille. Ilmoittaudu yhteen päivään.

Päivien kesto on klo 9.00-15.00. Ilmoittautumisesta ja päivän ohjelmasta tulee vahvistus ja leirikirje sähköpostitse. Leiripäivien ryhmäkoot on jaettu pieniksi keikkien tartuntojen ehkäisemiseksi. Leiripäivillä otetaan huomioon terveysviranomaisten ohjeet yhdessä olemiseen.

Päiville on kehitetty monenlaista toimintaa ja ollaan sään salliessa paljon ulkona. Nyt on hyvä mahdollisuus alakouluikäisten päästä viettämään mukavaa aikaa yhdessä Klemelän leirikeskukseen!

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!