Seurakunnan tapahtumia peruttu

ma 30.3. kello 00.00 - ma 30.3. kello 23.30
Forssan kirkko, Forssan pappila, Forssan seurakuntatalo, Forssan siunauskappeli, Forssan vanha siunauskappeli, Klemelän leirikeskus, Koijärven kirkko, Koijärven seurakuntatalo, Toimitila Vieristi, Tölönkoti, Ystävän kammari

MUUTOKSIA TOIMINTAAN (16.3.) VALTIONEUVOSTON JA PIISPOJEN OHJEITTEN MUKAAN SEKÄ MUUTAKIN FORSSAN SEURAKUNNASSA:

- Seurakuntalaiset eivät saa osallistua kirkoissa jumalanpalveluksiin. Ne näkyvät netissä (Fb ja verkkosivut) papin ja kanttorin toimesta.
- Forssan kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-13 hiljentymistä varten. Pääsiäisajasta tiedotetaan erikseen.
- Kirkollisiin toimituksiin ei saa osallistua 10 henkeä enempää. Hautaansiunaamisia suositellaan toimitettavaksi haudalla. Muistotilaisuuden voi pitää tarvittaessa myöhemminkin.
- Muu toiminta on peruttu toistaiseksi

Seurakuntatoimisto on auki ma-pe klo 9-13. Saa käydäkin. Puh. 03-41451.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa, soita.

Diakoniatoimistosta saa apua ruokakuljetukseen kotiin, p. 050 3706 556

Seuraa seurakunnan fb-sivuja ja nettisivuja.