Ikänuoret kerho

Matkun Kylätalo

Ikänuorissa tapaat muita eläkeläisisä yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä.

Ikänuoret kerho kokoontuu Matkun kylätalolla tiistaisin parillisella viikolla. kerho alkaa yhteisellä lounaalla klo 12.45. Lounaan jälkeen on ohjelmaa esim. laulua, tietokilpailuja, yhteistä keskustelua ja välillä juodaan päiväkahvit. Kerhossa on mukana seurakunnan työntekijä. Diakoniatyöntekijän ollessa paikalla on mahdollisuus kahdenkeskiseen tapaamiseen kerhon aluksi. Tarvittaessa kerhoon saa kuljetuksen. Tarjoilu maksaa 5 €.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan seurakuntatalo

ELOKUVAI HEISTÄ, JOTKA MUUTTIVAT MAAILMAA

MEN & WOMEN WITH THE MISSION

Ystävän kammari