Yö kirkossa

pe 8.11. kello 22.00 - la 9.11. kello 10.00

Yö kirkossa Forssan kirkko

Tervetuloa mukaan nukkumaan Forssan kirkkoon pe 8.11. klo 22 lähtien. Oma patja, peitto ja tyyny mukaan. Aamiainen pappilassa 2€.

Nyt on mahdollista päästä nukkumaan Forssan kirkkoon. Mukaan tarvitaan oma patja, peitto, tyyny sekä lakanat tai makuupussi. Ne voi tuoda kirkkoon jo Valon ja musiikin illan aikana klo 19 lähtien. Nukkumaan päästään klo 22.

Nukuttamassa ovat kanttori Outi Aro-Heinilä ja diakoniatyöntekijä Anni Lautaporras.

Kirkon turvallisessa huomassa nukutun yön jälkeen on kanttorin valmistama aamupuuro ja kahvi Pappilassa. Aamiainen maksaa 2€.

Ilmoittautumiset Outi Aro-Heinilä, puh. 040-6647642 tai outi.aro-heinila@evl.fi.

Koijärven kirkko, Forssan seurakuntatalo

Kirkkokuoro ja Kaikenääniset

Forssan kirkkokuoro ja Kaikenääniset harjoittelevat yhdessä vuoroviikoin Forssan seurakuntatalolla ja Koijärven kirkossa. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Koijärven kirkko

Joulukonsertti

Seurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät pitävät iloisen ja tunnelmallisen joulukonsertin Koijärven kirkossa. Vapaa pääsy, kolehti musiikkityön hyväksi.

Koijärven kirkko, Forssan seurakuntatalo

Kirkkokuoro ja Kaikenääniset