Valon ja musiikin ilta

Valon ja musiikin ilta Forssan kirkko

Valon ja musiikin ilta palaa juurilleen. Meditatiivista musiikkia kauniisti valaistussa, hämäränhyssyisessä kirkossa. Vapaa pääsy.

Klo 19 Tammelan kirkkokuoron naisia Katja Korjan johdolla.

klo 19.30 Jazzia, Esa Löytömäki, piano ja Outi Aro-Heinilä, laulu

klo 20.30 Peltoniemen Hintriikin surumarssi, Thomaso Albinoni: Adagio ja Sibelius: Finlandia. Outi Aro-Heinilä, urut.

klo 21.30 Iltavirsiä

Esitysten välillä meditaatiomusiikkia.

Kirkon seurakuntasalissa voit halutessa jutella ystävien, tuttujen ja muidenkin kanssa. Tarjolla on teetä ja sympatiaa.

Toteutetaan yhdessä Forssan Kulttuuri-Axelin kanssa.Valot Tuomas Mattila.

Vapaa pääsy.

Kirkkokuoro ja Kaikenääniset

Forssan kirkkokuoro ja Kaikenääniset harjoittelevat yhdessä vuoroviikoin Forssan seurakuntatalolla ja Koijärven kirkossa. Tervetuloa mukaan laulamaan!