Kojon Kaikenikäiset

Koijärven seurakuntatalo

Kojon Kaikenikäisisää voit tavata muista eläkeläisiä ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon ja tekemisen merkeissä.

Kaikenikäiset kokoontuvat Koijärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin parillisilla viikoilla, lounas alkaa klo 12. Tarjolla on lounas, monenlaista yhdessä tekemistä, hyvää seuraa ja päiväkahvit. Mukana on seurakunnan työntekijä. Diakoniatyöntekijän ollessa paikalla on mahdollisuus kahdenkeskiseen tapaamiseen vastaanotto aikana. Tarjoilujen hinta on 2 €. Kaikenikäisiin saa kuljetuksen tarvittaessa.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan seurakuntatalo

ELOKUVAI HEISTÄ, JOTKA MUUTTIVAT MAAILMAA

MEN & WOMEN WITH THE MISSION

Ystävän kammari