Kojon Kaikenikäiset

ke 16.10. kello 12.30 - kello 14.30

Koijärven seurakuntatalo

Kojon Kaikenikäisisää voit tavata muista eläkeläisiä ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon ja tekemisen merkeissä.

Kaikenikäiset kokoontuvat Koijärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin parillisilla viikoilla, lounas alkaa klo 12. Tarjolla on lounas, monenlaista yhdessä tekemistä, hyvää seuraa ja päiväkahvit. Mukana on seurakunnan työntekijä. Diakoniatyöntekijän ollessa paikalla on mahdollisuus kahdenkeskiseen tapaamiseen vastaanotto aikana. Tarjoilujen hinta on 2 €. Kaikenikäisiin saa kuljetuksen tarvittaessa.


Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Katso myös

su 24.11. klo 15.00

Forssan seurakuntatalo

ELOKUVAI HEISTÄ, JOTKA MUUTTIVAT MAAILMAA

MEN & WOMEN WITH THE MISSION
ma 25.11. klo 10.00 -12.30

Ystävän kammari

Työ- ja Juttuttupa

Työtupa on ikäihmisten kohtaamispaikka, johon nuoremmatkin saavat tulla. Ja jossa tehdään erilaisia käsitöitä sekä askarrellaan. Tuotteet myydään sopessa ja tuotto käytetään lähetyksen hyväksi