Matkun Ikänuoret

ti 15.10. kello 12.45 - kello 15.00

Matkun Kylätalo

Ikänuorissa voit kohdata muita eläkeläisisä ja jakaa kuulumisia monipuolisen ohjelman merkeissä.

Ikänuoret kerho kokoontuu Matkun kylätalolla tiistaisin parillisella viikolla. kerho alkaa yhteisellä lounaalla klo 12.45. Lounaan jälkeen on ohjelmaa esim. laulua, tietokilpailuja, yhteistä keskustelua ja välillä juodaan päiväkahvit. Kerhossa on mukana seurakunnan työntekijä. Diakoniatyöntekijän ollessa paikalla on mahdollisuus kahdenkeskiseen tapaamiseen kerhon aluksi. Tarvittaessa kerhoon saa kuljetuksen. Tarjoilu maksaa 5 €.


Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Katso myös

su 24.11. klo 15.00

Forssan seurakuntatalo

ELOKUVAI HEISTÄ, JOTKA MUUTTIVAT MAAILMAA

MEN & WOMEN WITH THE MISSION
ma 25.11. klo 10.00 -12.30

Ystävän kammari

Työ- ja Juttuttupa

Työtupa on ikäihmisten kohtaamispaikka, johon nuoremmatkin saavat tulla. Ja jossa tehdään erilaisia käsitöitä sekä askarrellaan. Tuotteet myydään sopessa ja tuotto käytetään lähetyksen hyväksi