Ilmoittautuminen nuorten retkelle Somerolle

su 13.10. kello 08.30 - ma 14.10.

Somero

Ilmoittautuminen nuorten retkelle Somerolle

Someron reissu on jo perinteeksi muodostunut sokkomatka jonnekin päin Suomea. Et siis voi etukäteen tietää, mitä retken ohjelma pitääkään sisällään. Aiempiin vuosiin ja kokemuksiin vedoten, jotain hauskaa, yllättävää ja erilaista on jälleen luvassa.
Retkelle ilmoittautuminen käynnistyy su 1.9. klo 16. Ilmoittautuminen kestää to 3.10. klo 12 asti. Täytä ilmoittautuminen nopeasti, sillä retken paikat täyttyvät todella äkkiä.

Lähtö retkelle on sunnuntaina 13.10. srk-talon pihalta klo 08.30. Paluu samaan paikkaan maanantaina 14.10. n. klo 17.00. Retken hinta on 30 €, joka peritään bussissa lähtöaamuna (sis. kuljetukset, ohjelman, majoituksen ja kaksi ruokailua sekä aamupalan). Seurakunnan vakuutus kattaa mahdolliset tapaturmat matkan aikana.

Mukaan tarvitset:
Yöpymisvarusteet (pussilakana, aluslakana ja tyynyliina tai aluslakana, tyynyliina ja makuupussi)
Peseytymisvälineet: Pyyhe,hammasharja ja pesuaineet
Lämpimät ulkovaatteet ja hyvät kengät kävelyä varten
Sadevarusteet
Pipon ja hanskat
Omasta vesipullosta on hyötyä retken aikana janon yllättäessä
Henkilökohtaiset lääkkeet
Puhelin ja puhelimen laturi
Rahaa, mahdollisia omia ostoksia varten
Halutessasi voit ottaa bussimatkalle omaa luettavaa tai kameran kuvien ottoa varten.
Mitään arvoesineitä ei retkelle kannata ottaa sillä, seurakunta ei korvaa niiden hajoamista.

Retken ohjaajina toimivat Sanna Kuisma (p. 050 511 7726) ja Teppo Knuutinen (p.050 589 0432). Matkalle otetaan 30 nuorta.

Retkelle pääseville tullaan lähettämään tietoa syyskuun aikana tarkemmin.
Ole yhteydessä retken ohjaajiin hetki, jos retkelle tulosi peruuntuu. Näin saamme jaettua mahdolliset peruutuspaikat varasijoilla oleville nuorille.
Lähetämme tekstiviestin niille 30 nuorelle, jotka mahtuvat retkelle syyskuun aikana.
Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin siinä tapauksessa että peruutuspaikkoja tulee.

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.