Kirkonrotat lapsikuoro Forssan seurakuntatalo

Kirkonrotat lapsikuoro on laulua ja liikettä. TERVETULOA UUDET PIKKUROTAT TOIMINTAAN MUKAAN!

to 10.10 HARJOITUKSET PERUTTU!

Syyslomaviikolla to 17.10 ei myöskään harjoitella! Mukavaa lomaa kaikille.

Kirkonrotat lapsikuoro harjoittelee torstaisin klo 16-17 seurakuntatalolla kanttori Tiina-Maria Kaupin johdolla.

Kuorossa pääasiassa lauletaan ja liikutaan yhdessä.  Kuoroon pääsee mukaan eskari-ikäisestä alk.

TERVETULOA UUDET PIKKUROTAT MUKAAN!!!

Osallistumme perhekirkkoihin ja muihin seurakunnan lastentapahtumiin,  käymme ilahduttamassa vanhainkodin vanhuksia... ja paljon muuta.

p. keskus 03-41451 klo 9-13
30100 FORSSA