Hiljaisuuden viikonloppu

Hiljaisuuden viikonloppu

Kaitalammin leirikeskus Tammela

Hiljaisuuden viikonlopussa Tammelan seurakunnan leirikeskuksessa Kaitalammilla voit katkaista arjen hyörinänä ja vetäytyä hiljaisuuteen yhdessä toisten kanssa. Osallistujat sitoutuvat keskinäiseen hiljaisuuteen.

Hiljaisuuden viikonlopussa katkaista arjen kiireen ja hyörinän ja vetäytyä hiljaisuuteen itsesi, toinen toisten ja Juamalan kanssa. Osallistujat sitoutuvat keskinäiseen hiljaisuuteen. Omaa aikaa ja hiljaisuutta rytmittävät yhteiset ruokailut ja rukoushetket. Viikonloppu päättyy yhteiseen messuun sunnuntaina. Ohjaajina toimivat tammelan seurakunnan pastori Anne Koivula ja Forssan seurakunnan diekoniatyöntekijä Arja Kujala. Viikonlopun hinta on 30 €, mikä sisältää ohjelman ja ruokailut. Omat liinavaatteet mukaan.

Ilmoittautuminen ja tiesdustelut anne.h.koivula@evl.fi tai p. 050 383 3386 3.9. mennessä.

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kanteleryhmä

Koijärven kantele-ryhmä on matalan kynnyksen soitinryhmä. Soitamme helppoa mutta hauskaa musiikkia. Seurakunnalta voi saada soittimen lainaksi.

Hotelli Scandic Forssa, Hämeentie 7

Naisten aamukahvit

Psykologi Anja Laurila puhuu aiheesta "Nainen, runo ja tunteet", musiikissa Päivi Toikka ja Sorellat.

Koijärven kirkko

Messu Koijärvellä