Tervetuloa nuorten iltaan

Nuortenillat pidetään torstaisin klo 19-21.30 Forssan seurakuntatalon nuorisotilassa niin talvella kuin kesälläkin. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Nuorteniltoihin voi tulla oman aikataulunsa mukaan tapaamaan kavereita ja seurakunnan työntekijöitä, laulamaan yhdessä punaista kirjaa, pelailemaan, hiljentymään, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja nauttimaan vaikka kupposesta kahvia.

Rennon meiningin ansiosta nuortenillat ovat matalan kynnyksen paikka, jossa on mahdollisuus myös piipahtaa hetkeksi ja tulla uudestaan kun siltä tuntuu. Nuortenilloissa käyminen on maksutonta.

Nuortenilloissa on yhteinen hartaus, joka on usein nuorten itse valmistelema. Nuoret saavat itse valita aiheita iltoihin ja näin hartauksissa näkyy nuorten oma kädenjälki.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!

Tammelan seurakuntatalo ja kirkko

Rovastikunnallinen isospäivä