Kirkonrotat lapsikuoro Forssan seurakuntatalo

Kirkonrotat lapsikuoro on laulua ja liikettä. TERVETULOA UUDET PIKKUROTAT TOIMINTAAN MUKAAN!

Kirkonrotat lapsikuoro harjoittelee torstaisin klo 16-17 seurakuntatalolla kanttori Tiina-Maria Kaupin johdolla.

Kuorossa pääasiassa lauletaan ja liikutaan yhdessä.  Kuoroon pääsee mukaan eskari-ikäisestä alk.

TERVETULOA UUDET PIKKUROTAT MUKAAN!!!

Osallistumme perhekirkkoihin ja muihin seurakunnan lastentapahtumiin,  käymme ilahduttamassa vanhainkodin vanhuksia... ja paljon muuta.

p. keskus 03-41451 klo 9-13
30100 FORSSA