Eläkeläisten syyspäivä

Klemelän leirikeskus

Tule tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin syyspäivänä.

Eläkeläisten syyspäivää vietetään yhteisen ohjelman, lounaan ja päiväkahvien merkeissä. Ilmoittaudu diakoniatoimistoon p. 050 370 6556 4.9. mennessä. Voit jättää myös viestin vastaajaan. Ilmoitatutessasi kerro mahdollinen ruokavalio ja kyydin tarve. Päivässä mukana Pöllänen, Sulkko, Kujala ja Aro-Heinilä. Päivän hinta 10 € sisältää kaiken.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kanteleryhmä

Koijärven kantele-ryhmä on matalan kynnyksen soitinryhmä. Soitamme helppoa mutta hauskaa musiikkia. Seurakunnalta voi saada soittimen lainaksi.

Hotelli Scandic Forssa, Hämeentie 7

Naisten aamukahvit

Psykologi Anja Laurila puhuu aiheesta "Nainen, runo ja tunteet", musiikissa Päivi Toikka ja Sorellat.

Koijärven kirkko

Messu Koijärvellä