Kerhonohjaaja koulutus 2019

la 24.8. kello 10.00 - su 25.8. kello 15.00

Klemelän leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU 14.8. ASTI! Tervetuloa ilmoittautumaan kerhonohjaajakoulutukseen! Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle pätevyyden toimia seurakunnan kerhojen ohjaajana. Kerhon ohjaaminen antaa sinulle kokemusta, mahdollisuuden pitää hauskaa lasten ja nuorten kanssa sekä palkkaa. Koulutuksesta saat myös todistuksen koulutuksen käymisestä.

Kerhonohjaajakoulutus Rovastikunnan nuorille

Kenelle: Kiinnostaako kerhonohjaaminen? Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Koulutus ei sido sinua kerhonohjaamiseen.

Mitä: Yhdessä tekemistä, tutustumista uusiin tyyppeihin ja hauskanpitoa. Mukana porukkaa myös Jokioisilta ja Tammelasta.

Missä: Klemelässä (Syrjänharjuntie 12)

Milloin 24.8. klo 10.00 - 25.8. klo 15.00

Miksi: Koska leirit on kivoja ja kerhon ohjaaminen hauskaa!

Mitä maksaa: Ei mitään.

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!