Kesän nuorten leirille ilmoittautuminen

pe 9.8. kello 17.30 - la 10.8.

Klemelän leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Kesän nuorten leiri järjestetään nyt kolmatta kertaa peräkkäin. Tervetuloa mukaan

let lämpimästi tervetullut mukaan iloiselle ja hauskalle nuorten kesäleirille 9.-10.8.19 Klemelään. Leiri alkaa perjantaina klo 17.30 ja päättyy lauantaina n. klo 15
Leirillä on luvassa saunomista ja uimista, yllätyksiä, hyvää ruokaa ja herkuttelua, yhteistoimintaa sisällä ja ulkona sekä hartauksia ja yhdessä hiljentymistä.
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua tälle nuorten leirille. Tälle leirille ei ole maksimiosallistujamäärää, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Leiri maksaa 5€.
Leirille mukaan tarvitset: Säänmukaiset ulkovaatteet(ulkoilemme joka tapauksessa, myös sadesäällä), pyyheliinan ja uimavarusteet, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet ja lääkkeet sekä yöpymisvarusteet (aluslakana, tyynyliina sekä makuupussi/pussilakana. Halukkaat leiriläiset saavat nukkua huoneiden lisäksi alatalon salin lattialla.
Kaikille leirille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje lähempänä leiriä sähköpostiin tarkemmista leirivarusteista ja aikataulusta.
Ilmoittautumislomake on auki 1.8.2019 asti.
Tervetuloa leirille

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2019-2020

Isoskoulutus jatkuu syksyllä 2019. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä linkistä. Ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2019