Kaikenikäiset kerho Koijärvellä

ke 17.4. kello 12.30 - kello 14.30

Koijärven seurakuntatalo

Varttuneelle väelle hyvää seuraa, sekä sielun, että ruumiin ravintoa.

Kaikenikäiset-kerho kokoontuu Matkun kylätalolla parillisella viikolla keskiviikkoisin. Vapaaehtoisten emäntien maittava lounas aloittaa kerhon klo 12. ja tarjoilee päiväkahvit. Kerhossa on ohjelmaa erilaisin teemoin, jotka liittyvät kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä. Voit olla mukana juuri siten, kuin sinulle on hyvä: voit osallistua tai kuunnella. Siellä tapaat muita kyläläisiä ja voit vaihtaa kuulumisia. Paikalla on joku seurakunnan työntekijöistä, useinmiten diakoniatyöntekijä. Kerho päättyy klo 14.30. Tarjoilun hinta on 2€.


Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Katso myös

ke 19.6. klo 17.00 -18.30

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kantele-ryhmä

Koijärven kantele-ryhmä on matalan kynnyksen soitinryhmä. Soitamme helppoa mutta hauskaa musiikkia. Seurakunnalta voi saada soittimen lainaksi.
ke 19.6. klo 18.00

Forssan kirkko

Hiljaisuuden messu

Viikkomessu jossa mahdollisuus hiljentyä myös rukousalttareiden äärellä.
la 22.6. klo 18.00 -19.00

Koijärven kirkko

Juhannuksen jumalanpalvelus

Tervetuloa Juhannuskirkkoon!