Kaikenikäiset kerho Koijärvellä

Koijärven seurakuntatalo

Varttuneelle väelle hyvää seuraa, sekä sielun, että ruumiin ravintoa.

Kaikenikäiset-kerho kokoontuu Matkun kylätalolla parillisella viikolla keskiviikkoisin. Vapaaehtoisten emäntien maittava lounas aloittaa kerhon klo 12. ja tarjoilee päiväkahvit. Kerhossa on ohjelmaa erilaisin teemoin, jotka liittyvät kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä. Voit olla mukana juuri siten, kuin sinulle on hyvä: voit osallistua tai kuunnella. Siellä tapaat muita kyläläisiä ja voit vaihtaa kuulumisia. Paikalla on joku seurakunnan työntekijöistä, useinmiten diakoniatyöntekijä. Kerho päättyy klo 14.30. Tarjoilun hinta on 2€.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kantele-ryhmä

Koijärven kantele-ryhmä on matalan kynnyksen soitinryhmä. Soitamme helppoa mutta hauskaa musiikkia. Seurakunnalta voi saada soittimen lainaksi.

Forssan kirkko

Hiljaisuuden messu

Viikkomessu jossa mahdollisuus hiljentyä myös rukousalttareiden äärellä.

Koijärven kirkko

Juhannuksen jumalanpalvelus