Kaikenikäiset kerho Koijärvellä

ke 17.4. kello 12.30 - kello 14.30

Koijärven seurakuntatalo

Varttuneelle väelle hyvää seuraa, sekä sielun, että ruumiin ravintoa.

Kaikenikäiset-kerho kokoontuu Matkun kylätalolla parillisella viikolla keskiviikkoisin. Vapaaehtoisten emäntien maittava lounas aloittaa kerhon klo 12. ja tarjoilee päiväkahvit. Kerhossa on ohjelmaa erilaisin teemoin, jotka liittyvät kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä. Voit olla mukana juuri siten, kuin sinulle on hyvä: voit osallistua tai kuunnella. Siellä tapaat muita kyläläisiä ja voit vaihtaa kuulumisia. Paikalla on joku seurakunnan työntekijöistä, useinmiten diakoniatyöntekijä. Kerho päättyy klo 14.30. Tarjoilun hinta on 2€.


Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Katso myös

ke 24.4. klo 12.30 -14.30

Koijärven seurakuntatalo

Kaikenikäiset kerho Koijärvellä

Varttuneelle väelle hyvää seuraa, sekä sielun, että ruumiin ravintoa.
to 25.4. klo 12.30 -14.30

Koijärven seurakuntatalo

Kaikenikäiset kerho Koijärven seurakuntatalolla

Varttuneelle väelle seuraa, ravintoa mielelle, sielulle ja ruumille.
to 25.4. klo 18.00

Forssan seurakuntatalo

Seurakuntailta. Teol. tri Kari Kuula puhuu aiheesta Heräsikö Jeesus kuolleista?

Kristinusko sai alkunsa siitä uskosta, että ristiinnaulittu Jeesus on herätetty kuolleista. Siitä syntyi kasvava uskonnollinen liike ja yhä syvenevä teologinen prosessi. Mutta mitä ylösnousemuksesta pitäisi ajatella? Mitä historiallinen raamatuntutkimus sanoo siitä? Miten ensimmäiset kristityt ymmärsivät ylösnousemuksen. Teologian tohtori Kari Kuula johdattaa kristinuskon alkutapahtumille.