Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen

la 6.4. kello 10.00 - su 7.4. kello 12.30

Klemelän leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan kerhonohjaajakoulutukseen ja leiriavustajakoulutukseen Klemelässä. Tervetuloa mukaan!

Kerhonohjaajakoulutus Klemelässä 2019

Kenelle: kaikille kiinnostuneille seurakunnan nuorille!

Mitä: kerhonohjaajaksi haluaville koulutusta ja kaikkea kivaa!

Miksi: koska kerhot ja niiden ohjaaminen on parasta!

Kustannukset: ei mitään!

Leiriavustajakoulutukseen 2019 voi ilmoittautua vain ne joiden kanssa asiasta on sovittu.

Kaikille koulutukseen osallistuneille jaetaan todistukset 5.5. nuorten messussa.

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!

Forssan seurakuntatalo

Keskustelukerho

Keskustelukerho on ohjelmallinen hetki nuokkarilla

Forssan pappila - Pieni sali