Ikänuoret kerho

Matkun kylätalo

Varttuneelle väelle seuraa, ravintoa mielelle, sielulle ja ruumille.

Ikänuoret -kerho kokoontuu Matkun kylätalolla parillisella viikolla tiistaisin. Vapaaehtoisen emännän maittava lounas aloittaa kerhon klo 12.45 ja keittää päiväkahvit. Kerhossa on ohjelmaa erilaisin teemoin, jotka liittyvät kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä. Voit olla mukana juuri siten, kuin sinulle on hyvä: voit osallistua tai kuunnella. Siellä tapaat muita kyläläisiä ja voit vaihtaa kuulumisia. Paikalla on joku seurakunnan työntekijöistä, useinmiten diakoniatyöntekijä. Kerho päättyy klo 15. Tarjoilun hinta on 5€.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan pappila

Avoimet ovet pappilassa, Forssa-viikko

Pappilassa avoimet ovet Forssa-viikolla ma 20.5. ja to 23.5. klo 14-18

Tuusulanjärven ympäristö

Leskien Klubin kevätretki

Kohteina ovat mm. luomuravintola Härmän Rati ja Järnefeltien ateljeekoti Suviranta.

Forssan seurakuntatalo

Kirkkovaltuuston kokous