Kaikenikäiset kerho Koijärvellä

Koijärven seurakuntatalo

Varttuneelle väelle hyvää seuraa, sekä sielun, että ruumiin ravintoa.

Kaikenikäiset-kerho kokoontuu Matkun kylätalolla parillisella viikolla keskiviikkoisin. Vapaaehtoisten emäntien maittava lounas aloittaa kerhon klo 12. ja tarjoilee päiväkahvit. Kerhossa on ohjelmaa erilaisin teemoin, jotka liittyvät kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä. Voit olla mukana juuri siten, kuin sinulle on hyvä: voit osallistua tai kuunnella. Siellä tapaat muita kyläläisiä ja voit vaihtaa kuulumisia. Paikalla on joku seurakunnan työntekijöistä, useinmiten diakoniatyöntekijä. Kerho päättyy klo 14.30. Tarjoilun hinta on 2€.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan tori

Lettukahvila Forssan torilla

Tervetuloa Lettukahvilaan Forssan torille

Hotelli Scandic Forssa, Hämeentie 7

Naisten aamukahvit

Diakoniatyöntekijä Arja Kujala puhuu aiheesta "Hiljaisuuden siunaus".

Forssan seurakuntatalo

Ukulelen alkeet

Tutustumista ukuleleen ja sen soittoon. Aiempaa kokemusta ei tarvita.