Isoshaku kesä 2019

ma 11.2. kello 10.00

Isoshaku kesä 2019

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tällä lomakkeella haetaan kesän 2019 rippileireille, varhaisnuorten leireille ja perheleireille isosiksi

Tervetuloa hakemaan kesän 2019 leireille isoseksi!

Sinun kannattaa hakea kaikille niille leireille, joille pääset kesän aikana. Mikäli olet hakenut kaupungilta kesätöitä, älä ryhdy itse taktikoimaan hakemistesi suhteen. Leirit ja kaupungin kesätyöt synkronoidaan yhteen järjestäjien toimesta.

Isosten leirijakso alkaa kesällä leirin alkua edeltävänä iltana (su-ilta). Tästä syystä leirien alkamisajat on merkattu lomakkeeseen edeltävää iltaa käyttäen.

Onnistuneesta isoshaun suorittamisesta saat sähköpostiisi vahvistuksen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisi päässyt isoseksi hakemillesi leireille. Isosvalinnat tehdään neljännen isosleirin jälkeen. Tulemme ilmoittamaan valinnoista sähköpostitse niiden selvittyä.

Isoshaku jatkuu perjantaihin 15.3.2019 asti.


Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

https://www.facebook.com/teppo.knuutinen

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!

 

Katso myös