Isoshaku kesä 2019

Isoshaku kesä 2019

Ilmoittaudu tästä

Tällä lomakkeella haetaan kesän 2019 rippileireille, varhaisnuorten leireille ja perheleireille isosiksi

Tervetuloa hakemaan kesän 2019 leireille isoseksi!

Sinun kannattaa hakea kaikille niille leireille, joille pääset kesän aikana. Mikäli olet hakenut kaupungilta kesätöitä, älä ryhdy itse taktikoimaan hakemistesi suhteen. Leirit ja kaupungin kesätyöt synkronoidaan yhteen järjestäjien toimesta.

Isosten leirijakso alkaa kesällä leirin alkua edeltävänä iltana (su-ilta). Tästä syystä leirien alkamisajat on merkattu lomakkeeseen edeltävää iltaa käyttäen.

Onnistuneesta isoshaun suorittamisesta saat sähköpostiisi vahvistuksen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisi päässyt isoseksi hakemillesi leireille. Isosvalinnat tehdään neljännen isosleirin jälkeen. Tulemme ilmoittamaan valinnoista sähköpostitse niiden selvittyä.

Isoshaku jatkuu perjantaihin 15.3.2019 asti.

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.