Isoskoulutusleiri Klemelässä

pe 11.1. kello 17.30 - su 13.1. kello 14.45

Isoskoulutusleiri Klemelässä Klemelän leirikeskus

Kaikkien isosten yhteinen isoskoulutusviikonloppu Klemelässä

 

 

Tervetuloa isosten koulutusviikonloppuun Klemelään.


Leirillä luvassa ohjelmaa niin sisällä kuin ulkona. Yhdessä tehden ja touhuten harjoittelemme isostaitoja tulevia leirejä varten. Tule oppimaan lisää elämästä, uskosta ja isosuudesta talviseen Klemelään hyvässä porukassa.

Tervetuloa

 

 

 

 

 


Nuorisotyönohjaaja
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

https://www.facebook.com/teppo.knuutinen

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Kartanonkatu 16
30100 Forssa

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Katso myös

to 28.3. klo 18.00 -19.00

Forssan seurakuntatalo

Keskustelukerho

Keskustelukerho on ohjelmallinen hetki nuokkarilla
to 28.3. klo 19.00 -21.30

Forssan seurakuntatalo

Nuortenilta

Nuortenilta