Valon ja musiikin yö

Valon ja musiikin yö Forssan kirkko

Jälleen kerran värivalot valaisevat Forssan kirkkoa ja musiikki soi! Valon ja musiikin ilta järjestetään yhteistyössä Kulttuuri-Axelin ja Lounais-Hämeen musiikkiopiston kanssa. Kirkkoon voi tulla vaeltamaan, kuuntelemaan, katselemaan ja juomaan teetä.

Voit kuljeskella kirkossa ympäriinsä ja nauttia samalla valoista ja musiikista.

Esiintymässä:

Lounais-Hämeen musiikkiopiston oppilaita ja opettajia

Koijärven kantele-ryhmä

Kanneltajat Helsigin Malmin seurakunnasta

Urkumusiikista vastaa Tiina-Maria Kauppi

Iltalaulu Outi Aro-Heinilä

Kulttuuri-Axel soittaa hiljaista musiikkia.

Valot: Jukka Lampila ja Kulttuuri-Axel.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Koijärven kirkko

Forssan ja Koijärven kirkkokuoro

Kirkkokuorot harjoittelevat ja esittävät hengellistä musiikkia seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kuoroa vetää Outi Aro-Heinilä, puh. 040-6647642.

Forssan kirkko

Gospel-konsertti

Outi Aro-Heinilä, Riikka Ollila, Sanna Pietiäinen ja Jaana Pöllänen laulavat gospel-musiikin helmiä Juhani Kähkösen luotsaaman bändin ja Suvi Hintsasen johtaman kuoron kanssa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15€. Yhteistyössä Forssan helluntaiseurakunnan ja Forssan kulttuuri-Axelin kanssa.

Forssan seurakuntatalo

Forssan ja Koijärven kirkkokuoro