Valon ja musiikin yö

Valon ja musiikin yö Forssan kirkko

Jälleen kerran värivalot valaisevat Forssan kirkkoa ja musiikki soi! Valon ja musiikin ilta järjestetään yhteistyössä Kulttuuri-Axelin ja Lounais-Hämeen musiikkiopiston kanssa. Kirkkoon voi tulla vaeltamaan, kuuntelemaan, katselemaan ja juomaan teetä.

Voit kuljeskella kirkossa ympäriinsä ja nauttia samalla valoista ja musiikista.

Esiintymässä:

Lounais-Hämeen musiikkiopiston oppilaita ja opettajia

Kanneltajat Helsigin Malmin seurakunnasta

Urkumusiikista vastaa Tiina-Maria Kauppi

Iltalaulu Outi Aro-Heinilä

Kulttuuri-Axel soittaa hiljaista musiikkia.

Valot: Jukka Lampila ja Kulttuuri-Axel.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

pe 9.11.2018 klo 17.00 - ke 21.11.2018 klo 19.00

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kantele-ryhmä

Koijärven kantele-ryhmä soittaa viisi- ja 10-kielisille kanteleille sovitettuja helppoja ja hauskoja kappaleita. Tule mukaan soittamaan! Nuotinlukutaito ei ole välttämätöntä. Voit soittaa mansikoita, mustikoita ja lakkoja:)

Koijärven seurakuntatalo

Kirkkokuoro

Tule mukaan laulamaan kirkkokuoroon. Yhdessä laulaminen on mukava ja kehittävä harrastus. Alkusyksystä harjoittelemme Forssan kirkkokuoron 100-vuotisjuhlia varten.