Matkun Ikänuoret

Matkun kylätalo

Eläkeläisten kerho, jossa on seuraa, ohjelmaa ja ruokailu.

Ikänuoret kerho kokoontuu joka toinen tiistai parillisilla viikoilla. Siellä tapaa kylän muita samanikäisiä seurustelun ja erilaisen ohjelman merkeissä. Kerhossa on lounas ja päiväkahvit hintaan 5 €. Paikalla on seurakunnan työntekijä.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Lisäksi olen käynyt hengellisen ohjauksen ja retriitin ohjaajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan kirkko

Kauneimpien joululaulujien kirkko

Perinteinen sunnuntain jumalanpalvelus on muuttunut ihmeen kautta Kauneimpien joululaulujen kirkoksi. Mukana musisoivat Hanna Rajala, viulu ja joulun pop up-kuoro.

Forssan siunauskappeli

Jouluhartaus siunauskappelissa

Musiikkia ja jouluinen hartaus

Koijärven kirkko

Jouluaaton hartaus

Perinteinen jouluhartaus koko perheelle.