7. luokkalaisten toimintaan mukaan

ma 1.10. kello 18.00 - pe 31.5.

Forssan seurakuntatalo

Tervetuloa mukaan seiskaluokkalaisten toimintaan

Forssan seurakunnan nuorisotyö haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan 7.-luokkalaisten toimintakaudelle.
Tänne ilmoittautumalla saat ajankohtaista informaatiota 7-. luokkalaisten toiminnasta.
Toimintaan voi ilmoittautua mukaan myös kesken toimintakauden, joten kerro toiminnasta myös kaverillesikin.

Täytä lomake huolella, sillä lähetämme toimintaan liittyvää informaatiota antamiisi puhelinnumeroihin. Muistathan pitää omat yhteystietosi myös ajantasalla ja ilmoittaa ajan mittaan mahd. muuttuneet tiedot.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee automaattinen vahvistus sähköpostiosoitteeseen. Ole siis tarkka, että kirjoitat osoitteen oikein.

Toiminnan tarkemmat sisällöt luodaan osallistujamäärän ja innokkuuden mukaan.

Täyttämällä tämän lomakkeen et vielä sitoudu mihinkään toimintaan, vaan mahdollistat itsellesi ajantasaiset tiedot toiminnasta, joka on tarkoitettu juuri sinulle!

Hei!

Olen Forssan seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaavan nuorisotyönohjaajan sijainen. Olen toiminut Forssan seurakunnassa kesäteologina kesinä 2017 ja 2018. Nykyisessä tehtävässä aloitin vuoden 2019 alusta. Olen alunperin kotoisin Salon seudulta Halikosta ja opiskelen Helsingin yliopistossa teologiaa tavoitteena työllistyä tulevaisuudessa pappina. Olen toiminut useissa eri seurakunnissa kesäteologin ja vapaaehtoisen tehtävissä.

Itselleni tärkein vapaa-ajan toiminta on vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta, johon olen ollut sitoutunut jo useamman vuoden. Armeijataustastani huolimatta olen ihan rento kaveri. Itselleni seurakunnan työ erityisesti nuorten ja lasten kanssa on hyvin tärkeää. Kirkon tulevaisuus on nuorissa ja kaiken ikäiset ovat tervetulleita kirkkoon ja seurakunnan yhteyteen.

Minua saa tulla moikkaamaan kaiken ikäiset niin kaupan kassalla kuin seurakunnan eri tilaisuuksissa!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;