Juhlakonsertti - Kirkko 100 vuotta

Juhlakonsertti - Kirkko 100 vuotta Forssan kirkko

Forssan kirkko viettää 100-vuotisjuhliaan syyskuussa 2018.

Kirkon 100-vuotisjuhlakonsertin esiintyjäkaari on monipuolinen, sillä esiintymään on kutsuttu seurakunnan yhteistyökumppaneiden edustajina Wahren-opistostaForssan naiskuoro Natalia Maltizovan johdolla ja Forssan mieskuoro Outi Aro-Heinilän johdolla, Lounais-Hämeen musiikkiopistosta mm. Saara Miettunen, sello ja Maria Orzech, piano, koulumaailmasta Sanna Pietiäinen, laulu, ja musiikkiryhmät ystävyysseurakunnista Tallinnan Kaarlista ja Unkarin Ködölöstä. Ohjelmaa ovat toteuttamassa heidän lisäkseen oman seurakunnan kanttorit.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Kirkkokuoro

Tule mukaan laulamaan kirkkokuoroon. Yhdessä laulaminen on mukava ja kehittävä harrastus. Alkusyksystä harjoittelemme Forssan kirkkokuoron 100-vuotisjuhlia varten.

Kirkkokuoro

Forssan kirkko

Forssan kirkkokuoro juhlakonsertti

Forssan kirkkokuoro täyttää syksyllä 100 vuotta. Pitkää historiaa juhlitaan kuoron omalla konsertilla.